Σε μια ματσάρα για γερά νεύρα η Λίβερπουλ δεν κατάφερε να ξορκίσει τον κακό της δαίμονα στο Κύπελλο, έμεινε στο 2-2 κόντρα στη Γουλβς και πλέον η πρόκριση στους «32» θα ξεκαθαρίσει στον επαναληπτικό του «Μολινό»!
Σε κάθε ευκαιρία φροντίζει να της υπενθυμίζει πως με εκείνη αντίπαλο στο Κύπελλο δεν πρόκειται να έχει καλά ξεμπερδέματα… Και το ραντεβού τους στο «Ανφιλντ» για τον τρίτο γύρο του FA Cup δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Για ακόμα μια φορά τα τελευταία χρόνια, η Γουλβς όρθωσε ανάστημα στη Λίβερπουλ, επέστρεψε από την ανατροπή των Reds και τελικά έμεινε όρθια στο Μέρσεϊσαϊντ (2-2), στέλνοντας πλέον το ζευγάρι σε ρεβάνς στο «Μολινό» για να ξεκαθαρίσει η πρόκριση στους «32».
Ο Γκουέδες στο 26ο λεπτό «πάγωσε» το Άνφιλντ βάζοντας σε θέση οδηγού την Γουλβς, με την απάντηση της Λίβερπουλ να έρχεται στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, με τον Νούνιες στο 45′ με άψογο πλασέ να ισοφαρίζει σε 1-1.
Οι «Reds» στο 52′ έκαναν την ανατροπή παίρνοντας το προβάδισμα με τον Σαλάχ, όμως στο 67ο λεπτό ο Χουάνγκ ισοφάρισε σε 2-2 για την Γουλβς και έβαλε «φωτιά» στην αναμέτρηση.

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Άλισον, Αλεξάντερ Άρνολντ (85΄Γκόμες), Μάτιπ, Κονατέ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο (75΄Έλιοτ), Χέντερσον (68΄Κεϊτά), Τιάγκο, Σαλάχ (84΄Ντόουκ), Χάκπο (85΄Τσάμπερλειν), Νούνιες

Γουλβς (Γιουλέν Λοπετέγκι): Σάρκιτς, Λεμπίκισα (68΄Σεμέδο), Κόλινς, Τότι, Τζόνι, Ρούμπεν Νέβες (63΄Χουάνγκ), Χοτζ, Τραορέ, Νουρι (73΄Μπουένο), Γκέδες (63΄Γκέδες), Χιμένες (63΄Κούνια)