Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πρέπει να θεωρείται ποδοσφαιριστής της Αλ Νασρ, όπως μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έβαλε την υπογραφή του στο κολοσσιαίο συμβόλαιο και πέρασε και ένα μέρος των ιατρικών εξετάσεων και πλέον απομένουν μόνο τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μετακίνησής του.

Ο 37χρονος επιθετικός βρίσκεται στη Μαδρίτη όπου κάνει προπονήσεις με τη Ρεάλ, ύστερα από την αποδέσμευσή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το τέλος των υποχρεώσεών του με την εθνική Πορτογαλίας στο Μουντιάλ 2022.

Σύμφωνα με τη Marca, ο Ρονάλντο πέρασε το πρώτο μέρος των ιατρικών εξετάσεων για λογαριασμό της σαουδαραβικής ομάδας στην ισπανική πρωτεύουσα και απομένει άλλο ένα στη χώρα της Μέσης Ανατολής.

Επιπλέον, στη Μαδρίτη πραγματοποιήθηκε και μία καθοριστική συνάντησ μεταξύ των δύο πλευρών. Στο πλευρό του Ρονάλντο βρισκόταν και ο Ρίκι Ρεφιούτζ, πρώην επικεφαλής μάρκετινγ της Nike και στο πλευρό του Πορτογάλου ως φίλος και σύμβουλος από το 2003.

Το συμβόλαιο που υπεγράφη θα έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2025 και θα αποφέρει στον Ρονάλντο συνολικά το ποσό των 500.000.000 ευρώ. Το ποσό περιλαμβάνει και τα εμπορικά έσοδα, αφού η αμοιβή του μόνο για το αγωνιστικό σκέλος ανέρχεται σε 70.500.000.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, ο Ρονάλντο αναμένεται να ταξιδέψει στο Ριάντ την Κυριακή ή τη Δευτέρα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανακοινώσεις ακόμα και το Σάββατο.