Επιστρέφουν στις προπονήσεις από την Πέμπτη στην ΑΕΛ και αρχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει του αγώνα με την Δόξα (3/1). Ένα παιχνίδι που κρίνεται δύσκολο καθώς η ΑΕΛ θα πάει να αγωνιστεί σε μια άγνωστη έδρα από την μια, ενώ από την άλλη θα είναι και χωρίς τον κόσμο της.
Αγωνιστικά οι Μιραλάς, Φιλίπποβιτς, Πάβλοβιτς και Νεοφύτου θα είναι εκτός.  Για τον Μπάστο όπως λέχθηκε από τον εκπρόσωπο της ομάδας, Πλουτή Αβραάμ, θα διαγραφεί από το ρόστερ μέχρι το επόμενο καλοκαίρι. Η ομάδα θέλει να έχει συνέχεια στα καλά αποτελέσματα και οι δύο συνεχόμενες νίκες κατάφεραν να επαναφέρουν το καλό κλίμα αλλά και την αισιοδοξία για την συνέχεια.
Από την άλλη η απόφαση του Εφετείου δεν ξάφνιασε την ΑΕΛ, καθώς ήταν μέσα στα πιθανά ενδεχόμενα, από την στιγμή που ο Απόλλωνας επέλεξε να κάνει έφεση. Η ΑΕΛ αισθάνεται αδικημένη καθώς το μόνο που επιδίωξε ήταν να παιχτεί ξανά το παιχνίδι όπως αποφάσισε ο αθλητικός δικαστής και της στερήθηκε το δικαίωμα αυτό. Θα πρέπει όμως να σεβαστεούν την απόφαση του Εφετείου και να συνεχίσουν την προσπάθεια τους στο πρωτάθλημα…

Αριστείδου Μιχαήλ