Ο Λιονέλ Μέσι ήταν εξαιρετικός για ένα ακόμα παιχνίδι με την Αργεντινή και πλέον απέχει ένα βήμα (μεγάλο μιας και μιλάμε για τελικό) από την κατάκτηση του Μουντιάλ 2022.
Μια συμπατριώτισσά του δημοσιογράφος, η Σοφία Μαρτίνες που εργάζεται στο Television Publica, αντί για ερώτηση (ως είθισται) προτίμησε να κάνει μια μεγάλη εισαγωγή για το τι σημαίνει ότι «Λίο» για τους Αργεντινούς αλλά και όλους τους φιλάθλους του ποδοσφαίρου, όπως και το «στίγμα» που έχει αφήσει στο ποδόσφαιρο.
«Το τελευταίο πράγμα που θέλω να σου πω, και δεν είναι ερώτηση, αλλά ήθελα απλώς να πω ότι έρχεται ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου και σίγουρα, όλοι οι Αργεντινοί θέλουμε να κερδίσουμε την κούπα. Θέλω απλώς να σου πω ότι ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα υπάρχει κάτι που κανείς δεν μπορεί να σου πάρει και είναι το γεγονός ότι είχες απήχηση στους Αργεντινούς, όλους. Μιλώ σοβαρά.
Δεν υπάρχει παιδί που να μην έχει φανέλα της ομάδας σου, ανεξάρτητα από το αν είναι ψεύτικη, αληθινή ή φτιαγμένη. Πραγματικά, άφησες το στίγμα σου στη ζωή όλων. Και αυτό, για μένα, είναι πέρα από το να κερδίσεις οποιοδήποτε Παγκόσμιο Κύπελλο.
Κανείς δεν μπορεί να σου το πάρει αυτό και αυτή είναι η ευγνωμοσύνη μου, για την ποσότητα της ευτυχίας που φέρνεις σε πολλούς ανθρώπους. Ελπίζω σοβαρά να λάβεις αυτά τα λόγια στην καρδιά σου γιατί πραγματικά πιστεύω ότι αυτό είναι πιο σημαντικό από το να κερδίσεις ένα Παγκόσμιο Κύπελλο και το έχεις ήδη. Οπότε σε ευχαριστώ, αρχηγέ», ανέφερε η Αργεντινή ρεπόρτερ στον Μέσι προκαλώντας την αμηχανία του.