Φέτος δεν τον πτοεί ούτε η προσωρινή τιμωρία του παραγκωνισμού για πειθαρχικό παράπτωμα! Ο τρομερός Ράσφορντ έκρινε το ματς της Γιουνάιτεντ με την Γουλβς όταν μπήκε με αλλαγή στο δεύτερο μέρος και βρήκε δίχτυα για το τελικό 1-0 στο «Μολινό»! Άλλη ψυχολογία και επιδόσεις φέτος από τον Άγγλο επιθετικό. Το πάλεψαν αρκετά οι «λύκοι», τρομερή επέμβαση ο Ντε Χέα στις καθυστερήσεις σε κεφαλιά του Χιμένες!
Ο Έρικ Τεν Χαγκ άφησε τον Ράσφορντ εκτός 11άδας για πειθαρχικό παράπτωμα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά πριν από την έναρξη του ματς και ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο πήρε την ευκαιρία με την παρουσία στο αρχικό σχήμα της Γιουνάιτεντ. Η Γουλβς έδειξε γι’ ακόμα ένα παιχνίδι με τον Ζουλιέν Λοπετέγκι στον πάγκο πως έχει γίνει πλέον αρκετά πιο σκληροτράχηλη, όμως θα ήθελε να μπορεί να τη βοηθήσει πολύ περισσότερο ο Ντιέγκο Κόστα στην επίθεση.
Ο Γκαρνάτσο στο 16ο λεπτό είδε τον Σα να του αρνείται το γκολ σε τετ-α-τετ, με τον νεαρό πάντως παρά τις προσπάθειές του στο πρώτο μέρος, ν’ αποχωρεί με αλλαγή στην ανάπαυλα για να πάρει πλέον θέση στη γραμμή κρούσης ο Ράσφορντ, αφού… εξέτισε τη μικρή τιμωρία του. Οι Άντονι και Μαρσιάλ ήταν δραστήριοι, έκαναν κινήσεις και μεταβιβάσεις που θα μπορούσαν να έχουν προκαλέσει κινδύνους για τα καρέ των «λύκων», αλλά δεν βρέθηκε κάτι τρομερά ουσιαστικό.
Το ματς ήταν αρκετά μοιρασμένο, ο Λοπετέγκι πέρα από τα όσα ήθελε να δει από τους παίκτες του γκρίνιαζε συνεχώς και προς το τιμ των διαιτητών και πέρασε στο ματς τον Τραορέ στο δεύτερο 45λεπτο, βγάζοντας φυσικά τον Κόστα… Ο Ισπανός περιφερειακός επιθετικός έδωσε αμέσως κάτι πιο φρέσκο, απρόβλεπτο και ταχύ, με τους «κόκκινους διαβόλους» να επιχειρούν παράλληλα να μη χάσουν μέτρα στο γήπεδο και να εντείνουν την πίεση. Τελικά τη διαφορά θα την έκανε ο… απείθαρχος, που έδειξε ξανά πόσο μεγάλη ανάγκη τον έχει η ομάδα του.
Στο 77′ ο Ράσφορντ ξεκίνησε από δεξιά, έπαιξε το 1-2 με τον Μπρούνο, πάτησε περιοχή, τα έβαλε με δυο αντιπάλους, όμως έκανε το τελείωμα με το δεξί και έγραψε το 1-0! Στο 84′ ξαναβρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα με ωραία ατομική ενέργεια, όμως ο VAR έκρινε πως η μπάλα είχε χτυπήσει και στο χέρι του. Η Γιουνάιτεντ χάρη και στην τρομερή επέμβαση του Ντε Χέα στο 94′ σε κεφαλιά του Χιμένες, έφυγε από το «Μολινό» με όλους τους βαθμούς και σε 16 ματς με τις Τότεναμ και Λίβερπουλ είναι εκείνη που υπερέχει και βρίσκεται στην 4άδα.