O Παναθηναϊκός έχει πολύ δύσκολη αποστολή κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, Αναντολού Εφές, στην Τουρκία για την 15η αγωνιστική της Euroleague (19:30, Novasports Prime).
O Nτέγιαν Ράντονιτς έχει αρκετά προβλήματα να αντιμετωπίσει, αφού δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Αρτούρας Γκουντάιτις, Παναγιώτη Καλαϊτζάκη και Λευτέρη Μποχωρίδη. Στα ευχάριστα η επιστροφή του Μάριους Γκριγκόνις.
«Η Εφές είναι η καλύτερη ομάδα των τελευταίων ετών στη Euroleague οπότε θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό ματς εαυτό. Διατήρησε στο ρόστερ της τους καλύτερους παίκτες της από τις προηγούμενες σεζόν και προσέθεσε κάποιους ακόμη πολύ καλούς. Το ξεκίνημά της στη σεζόν είναι ίδιο με τις προηγούμενες, αλλά κατά τη γνώμη μου απέναντί μας έχουμε την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το καλύτερο και στις δύο πλευρές του γηπέδου», τόνισε ενόψει του ματς ο τεχνικός του «τριφυλλιού».
Με τον Μάριους Γκιργκόνις να συμπληρώνει: «Έχουν κάποιους από τους καλύτερους παίκτες της Euroleague. Δεν μπορείς να τους σταματήσεις τελείως, μόνο να τους περιορίσεις, να τους κάνεις να νιώσουν άβολα. Πρέπει και εκείνοι να ανησυχούν για το δικό μας παιχνίδι. Δεν υπάρχει ένα κλειδί για την επιτυχία, πρέπει να κάνεις καλά τις μικρές λεπτομέρειες για να κερδίσεις».
Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 19:30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports Prime, ενώ διαιτητές θα είναι οι  Μπόρις Ρίζικ, Μίλαν Νέντοβιτς και Γιακούμπ Ζαμοίσκι.