Το Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα», το οποίο προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε καρκινοπαθείς ασθενείς, επισκέφθηκε σήμερα ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Τον κ. Χριστοδουλίδη υποδέχθηκαν ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Δρ Αδάμος Αδάμου, η αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου Μύρια Σταυράκη και η εκτελεστική διευθύντρια του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Μαρία Ιωαννίδου.

Ξεναγήθηκε στους πλήρως ανακαινισμένους χώρους του Κέντρου και ενημερώθηκε για τις υπηρεσίες που προσφέρονται στους τομείς της ανακουφιστικής φροντίδας, στην υποστηρικτική αγωγή, στην ψυχολογική και κοινωνική στήριξη των ασθενών και των οικείων τους, στη φυσικοθεραπεία, στη φιλοξενία και σφαιρική φροντίδα ασθενών, αλλά και στην παροχή κατ’ οίκον φροντίδας σε ασθενείς.

Ο κ. Χριστοδουλίδης ευχαρίστησε για τη φιλοξενία, αλλά κυρίως για την εξαιρετική δουλειά που επιτελείται στο Κέντρο Αροδαφνούσα. «Σας ξεχωρίζει η ανθρωποκεντρική σας προσέγγιση σε ένα θέμα τόσο σημαντικό» ανέφερε.