Το ΑΠΟΕΛ προχώρησε στην έκδοση πακέτων εισιτηρίων Β’ γύρου, που θα περιλαμβάνουν όλους τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος στο ΓΣΠ
Αναλυτικά:
Η μεγάλη δυναμική του κόσμου μας, κάνει τη διαφορά. Ο ΑΠΟΕΛ συνεπής στις προσδοκίες των φιλάθλων του, προχωρεί δυναμικά προς το μεγάλο του στόχο.
Οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ σπάνε φέτος κάθε ρεκόρ προσέλευσης, με συνεχόμενα sold out, τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. Δείχνουν τη διαφορά της πιο μεγάλης ομάδας της χώρας, σε σχέση με τους υπόλοιπους ανταγωνιστές μας.
Αυτή τη δυναμική θέλουμε, να τη διατηρήσουμε, ενισχύοντας ταυτόχρονα τον ΑΠΟΕΛ με μαζική παρουσία, σε κάθε γήπεδο της Κύπρου.
Για αυτό το λόγο και αποφασίστηκε όπως εκδοθούν πακέτα εισιτηρίων Β’ γύρου, που θα περιλαμβάνουν όλους τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος στο ΓΣΠ (6 αγώνες – Ανόρθωση, Ολυμπιακό Λευκωσίας, Ακρίτας Χλώρακας, Απόλλωνας, Δόξα Κατωκοπιάς, Νέα Σαλαμίνα) με επιπλέον πρόσθεση Loyalty Points +100.
* Υπενθυμίζουμε ότι οι μέρες και οι ώρες έναρξης των αγώνων, μετά την 17η Αγωνιστική, δεν έχουν ακόμα οριστεί από την ΚΟΠ.
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΑΚΕΤΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Τα πακέτα εισιτηρίων για τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος Β’ Γύρου, τίθενται στη διάθεση των φιλάθλων μας, από τις 06/12/2022 και έως τις 16/12/2022.