Για την απόφαση του εφετείου να μηδενίσει Απόλλων και ΑΕΛ για το μεταξύ τους παιχνίδι που δενβ άρχισε ποτέ, μίλησε εκπρόσωπος τύπου των γαλαζοκιτρίνων Πλουτής Αβραάμ.
Αναμένατε αυτή την απόφαση;
«Η γραπτή τοποθέτηση μου είναι η τοποθέτηση της ΑΕΛ και όχι προσωπική μου άποψη. Το λέω γιατί κάποιοι προσπαθούν να προσωποποιήσουν το θέμα. Θα πω ξανά αν και θέλουμε να βάλουμε και ένα τέλος. Διαχρονική μας θέση είναι ότι οι βαθμοί πρέπει να κερδίζονται στο γήπεδο, ο κόσμος της Λεμεσού έχασε την ευκαιρία να απολαύσει ένα σπουδαίο παιχνίδι Θα πρέπει όλοι να προβληματίσουμε για να μην επαναληφθεί ξανά κάτι τέτοιο. Δεν θέλω να μπω στην διαδικασία αντιπαράθεσης και επίρριψης ευθυνών. Πρέπει να δούμε μπροστά γιατί έχουμε ένα παιχνίδι μεταξύ μας για το Κύπελό. Καλώ τον κόσμο και των δύο ομάδων να αφήσει πίσω αυτή την μαύρη σελίδα. Θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας ώστε το παιχνίδι Κυπέλλου να γίνει γιορτή και όποιος έχει διάθεση για κάτι διαφορετικό δεν είναι ευπρόσδεκτος. Όσον αφορά την απόφαση χάσαμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε τους βαθμούς στο γήπεδο. Χθες μιλήσαμε με το νομικό μας τμήμα και μας ενημέρωσαν για το ενδεχόμενο να παρθεί αυτή η απόφαση από το εφετείο».
Η θέση η δική σας ποια ήταν; «Η θέση μας ήταν να επαναληφθεί το παιχνίδι και οι βαθμοί να κριθούν στον αγωνιστικό χώρο. Δεν έχουμε διάθεση να στερηθούμε ξανά τον κόσμο μας,. Θα προσπαθήσουμε ώστε τα παιχνίδια να γίνονται με αθλητοπρέπεια  και προχωράμε. Θα πρέπει να σταματήσουν να χάνονται βαθμοί στα αθλητικά δικαστήρια. Πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτό».
Για τα εισιτήρια που θα παραχωρηθούν στους φίλους του Απόλλωνα στο μεταξύ σας ντέρμπι Κυπέλλου: «Έχουμε χρόνο μέχρι το παιχνίδι. Δεν νομίζω να διαφοροποιηθεί οτιδήποτε. Πρέπει να προστατέψουμε αυτό το παιχνίδι. Έχουμε μέρες μέχρι τότε για να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες».
Για το παιχνίδι με την Δόξα: «Δεν θα έχουμε μαζί μας το μεγάλο μας όπλο, τον κόσμο μας. Αύριο επιστρέφουν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές για να αρχίσουν οι προπονήσεις για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Δόξα. Δεν έχουμε άλλη επιλογή πέραν από τη νίκη»