Το φιλανθρωπικό σωματείο Charity Idols είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η φανέλα του Valentin Roberge, μοναδικού σκόρερ του Απόλλωνα στη νίκη με 1-0 επί της AZ Alkmaar, για τους ομίλους του Conference League, έκλεισε χθες στο ποσό των €760 στη πλατφόρμα charityidols.com!
Σίγουρα το πιο πάνω ρεκόρ θα το ξεπεράσουν τα μεγάλα αντικείμενα των γιορτινών δημοπρασιών Δεκεμβρίου. Μέσα σε τέσσερις εβδομάδες, πέραν των 50 αυθεντικών συλλεκτικών αντικειμένων θα τεθούν σε δημοπρασία προς βοήθεια φιλανθρωπικών ιδρυμάτων της Κύπρου.
Μεταξύ άλλων θα δημοπρατηθούν τέσσερα αντικείμενα τεράστιας αξίας. Είναι μια αυθεντική φανέλα της Manchester United υπογεγραμμένη από τον Sir Alex Ferguson και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση της Ομόνοιας για την εξασφάλιση της υπογραφής στο μεταξύ τους αγώνα. Επίσης μια φανέλα της Εθνικής Αγγλίας με την υπογραφή του Michael Owen, μια υπογεγραμμένη φανέλα από τον Βασίλη Σπανούλη και η φανέλα που φορούσε ο Γιώργος Μασούρας στον αγώνα της Εθνικής Ελλάδος με την Εθνική Κύπρου. Για τα τελευταία δύο αντικείμενα ευχαριστούμε για τη βοήθεια τους διοργανωτές του τουρνουά Νεόφυτος Χανδριώτης και τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Ποδοσφαιριστών.
Για περισσότερες λεπτομέρειες όλων των αντικειμένων και των φιλανθρωπικών σκοπών καλούμε τους φιλάθλους, τους συλλέκτες και τα ΜΜΕ να μείνουν συντονισμένοι στις εβδομαδιαίες ανακοινώσεις μας, βοηθώντας αυτή τη μεγάλη προσπάθεια βοήθειας των συνανθρώπων μας, μικρών και μεγάλων, που το έχουν ανάγκη αυτές τις εορτές.