Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια… 40, για την ακρίβεια! Από το 1982 και μετά συγκεκριμένα και το Παγκόσμιο Κύπελλο στην Ισπανία.

Τότε που οι Μπέπε Μπέργκομι, Γκαμπριέλε Οριάλι και Αλεσάντρο Αλτομπέλι από την Ιταλία αντιμετώπισαν τους Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε, Πάουλ Μπράιτνερ και Βόλφγκανγκ Ντρέμλερ της Δυτικής Γερμανίας, στον τελικό του Μουντιάλ.

Έκτοτε, λοιπόν, δεν υπήρξε ούτε ένα τουρνουά στο οποίο ποδοσφαιριστής που να αγωνίζεται με την φανέλα της Ίντερ και της Μπάγερν Μονάχου να μην φτάσει μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι της διοργάνωσης!

Ασύλληπτο σερί, πραγματικά, για τους «νερατζούρι» και τους Βαυαρούς, το οποίο θα υπερασπιστούν και φέτος, στα γήπεδα του Κατάρ…

Καθώς ένας εκ των Μαρσέλο Μπρόζοβιτς και Λαουτάρο Μαρτίνες στον ημιτελικό της Κροατίας με την Αργεντινή θα πάρει δεδομένα την πρόκριση, άρα θα εκπροσωπήσει την Ίντερ.

Ενώ, στην αντίπερα όχθη, για λογαριασμό της Μπάγερν θα παίξουν σίγουρα κάποιος ή κάποιοι εκ των Νταγιό Ουπαμεκανό, Μπενζαμέν Παβάρ, Κίνγκσλεϊ Κομάν από την Γαλλία, (σ.σ. ο Λικά Ερναντές είναι τραυματίας). Ή ο ΝουσαϊρΜαζράουι του Μαρόκου αλλά και ο Γιόζιπ Στάνισιτς από την Κροατία.