Με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ο Νεϊμάρ δήλωσε τρομερά απογοητευμένος για τον αποκλεισμό της Βραζιλίας από την Κροατία στα πέναλτι για τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ αποκάλυψε ότι ένιωσε να «παραλύει» μετά από αυτήν την ήττα.
Αναλυτικά η ανάρτηση του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ:
«Είμαι ψυχολογικά κατεστραμμένος. Αυτή σίγουρα ήταν η ήττα που με πόνεσε περισσότερο, που με έκανε να παραλύσω για 10 λεπτά και αμέσως μετά να κλαίω ασταμάτητα. Θα πονάει για πολύ καιρό δυστυχώς. Παλέψαμε μέχρι το τέλος. Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου γιατί δεν έλειψε το πάθος και η αφοσίωση. Αυτή η ομάδα το άξιζε, το αξίζαμε, η Βραζιλία το άξιζε… Αλλά αυτό δεν ήταν θέλημα ΘΕΟΥ!
Άξιζε κάθε θυσία για να νιώσεις την προσφορά όλων στο χορτάρι… Σας ευχαριστούμε όλους για την στήριξη σας στην εθνική μας ομάδα. Δυστυχώς δεν πήγε καλά… θα πονάει για πολύ, πολύ καιρό. Σε ευχαριστώ για όλα Θεέ μου, μου έδωσες τα πάντα και δεν έχω παράπονο. Απλά ευχαριστώ που με προσέχεις. Όλη η τιμή και η δόξα είναι πάντα για σένα, ανεξάρτητα από τις περιστάσεις».