Μεγάλο «σουξέ» αποκτά ο Όνι Βαλακάρι. Ο Φινλανδός μεσοεπιθετικός της Πάφου λάμπει με τις εμφανίσεις του στην κυπριακή ομάδα και τραβάει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας.
Όχι μόνο σε αγωνιστικό, αλλά και σε μεταγραφικό επίπεδο, δεδομένου πως υπάρχουν κλαμπ που έχουν συμπεριλάβει το όνομά του στην ατζέντα τους κι εξετάζουν όλες τις παραμέτρους της υπόθεσης.
Η Πάφος με τις υπογραφές που έπεσαν στο νέο συμβόλαιο έχει…δεμένο τον Βαλακάρι μέχρι το καλοκαίρι του ΄26 κι ενώ συγχρόνως δηλώνει ανοιχτή σε όλες τις προτάσεις – όπως μετέφερε μιλώντας αποκλειστικά στο SDNA ο γενικός διευθυντής του κλαμπ, Χάρης Θεοχάρους.
Μια φορά, το σίγουρο είναι πως οι «μνηστήρες» θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να δελεάσουν τους «κουμπάρους» στην υπόθεση – Βαλακάρι.
Βλέπετε, το περασμένο καλοκαίρι η Πάφος απέρριψε χωρίς ιδιαίτερα σκέψη πρόταση ύψους 1,5 εκατ. ευρώ βελγικού συλλόγου για την πώληση του κορυφαίου και πολυτιμότερου παίκτη της κι ενώ εκείνη την περίοδο το (παλιό) συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή έμπαινε στον τελευταίο χρόνο του.
Σημειωτέων πως ιδιοκτήτης της Πάφου είναι ο ισχυρός Ρώσος επιχειρηματίας, Ρόμαν Ντουπόφ κι αυτό προσφέρει τη δυνατότητα στην κυπριακή ομάδα να διαθέτει οικονομική ευρωστία και να μην κάνει…εκπτώσεις στα «θέλω» της για την πώληση του Βαλακάρι.
Όλα αυτά εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ανεβάζουν τον δείκτη δυσκολίας για όλους «μνηστήρες» με επίκεντρο το μεταγραφικό πρότζεκτ του νεαρού Σκανδιναβού παίκτη και την αγορά των δικαιωμάτων του από την ομάδα που οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος στην Κύπρο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Περιμένουν 6 χιλιάδες Παφίτες! (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ)