Για τον αγώνα με τον Άρη και την επιστολή της Αστυνομίας για απαγόρευση μετακίνησης οπαδών (και) της Ανόρθωσης, μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 ο εκπρόσωπος Τύπο της ομάδας, Δημήτρης Χριστοφόρου.

Το ματς με τον Άρη: «Είναι μια ομάδα που προσπαθεί να επιβληθεί του αντιπάλου, αυτό επιδιώκουμε κι εμείς και προσδίδει μεγάλο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Η προπώληση είναι αρκετά καλή και είμαστε βέβαιοι ότι θα αυξηθεί».

Το αγωνιστικό: «Πάντσεον και Ιωάννου είναι νωρίς να επιστρέψουν. Ο Λόρια είναι διαθέσιμος, για τον Εμπραλίτζε είναι και θέμα ετοιμότητας».

Για την επιστολή της Αστυνομίας για απαγόρευση μετακίνησης οπαδών και της Ανόρθωσης: «Η ομοσπονδία αντιμετώπισε το θέμα με έναν συγκεκριμένο τρόπο την προηγούμενη φορά, θα δούμε πώς θα το αντιμετωπίσει τώρα. Κανείς δεν θέλει να απαγορεύεται η μετακίνηση οπαδών. Θα υπάρχει μια μεγάλη αδικία. Ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος, στα μισά παιχνίδια θα υπήρχαν οπαδοί και στα άλλα μισά όχι. Επηρεάζει και αγωνιστικά. Κανείς δεν θέλει να γίνονται επεισόδια, αλλά πρέπει να είμαστε πραγματιστές. Τα σωματεία δεν μπορούν από μόνα τους να εξαλείψουν τα επεισόδια. Οι επιτηρητές ανήκουν στον ΚΟΑ και για το οδικό δίκτυο κ.λ.π η Αστυνομία».

Για τον σκάουτερ κι αν θα είναι ο Νταβίντ Πελάεθ: «Προηγείται ο αγώνας με τον Άρη, θα είμαστε σε θέση στη συνέχεια να τοποθετηθούμε».