Την έψαχνε πολύ την πρώτη νίκη στην έδρα της η Δόξα και επιτέλους την πέτυχε,
Η ομάδα της Κατωκοπιάς επικράτησε 2-0μ του Ακρίτα στο «Κατωκοπιά/Επιστροφή-Γλαύκος Κληρίδης» και κατάφερε να ξεκολλήσει από την επικίνδυνη ζώνη πιάνοντας στην βαθμολογία την ΕΝΠ της οποίας υπερτερεί.
Ήταν ένα παιχνίδια στο οποίο και οι δύο ομάδες είχαν τα δικά τους καλά διαστήματα, με την διαφορά ότι η Δόξα βρήκε δίχτυα στο δικό της (δεύτερο μισό του α΄ ημιχρόνου) και πανηγύρισε με μια μεγάλη νίκη.
Η νίκη ήρθε από το α’ ημίχρονο. Στο 30 ‘ ο Καραμανώλης άνοιξε το σκορ με σουτ εντός περιοχής, ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του α’΄ημιχρόνου ο Σαντίκ έκανε το 2-0 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

ΔΟΞΑ: Σισκόφσκι, Αντενόν, Κέρλα, Τιντζανί (Μέσκα 63′), Ιωσηφίδης (Σόμπτσικ 63′), Σαντίκ, Ασαμόα, Κοβάσεβιτς, Καραμανώλης, Αμπντουλάχι, Βαγέχο
Στον πάγκο: Πρινιωτάκης, Μεσέν, Μπένι, Ίντζια, Ρονταλέγκα, Παυλίδης, Φασουλιώτης, Στυλιανού, Τραϊτσέφσκι, Σόμπτσικ. Μέσκα, Κάργκμπο

ΑΚΡΙΤΑΣ: Πρεντρέου, Κόρατς, Ντραμέ, Άμπραχαμ, Εράσο, Γαβριήλ, Φαουριέλ (Ελ Τζεμαϊλί 63′), Σέχιτς, Βαράντα, Ραμίρες (Πικής 63′), Καραγιάννης.
Στον πάγκο: Καστελάνι, Ονόντι, Παουγκέν, Κονέ, Αμπντουσαλάμοφ, Ντα Σίλβα, Ντουμπόφ, Ελ Τζεμαϊλί, Δημοσθένους, Βάσου, Πική, Μασάδο

ΣΚΟΡΕΡ: 30′ Καραμανώλης, 45+1′ Σαντίκ
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κοβάσεβιτς (3η)
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΘΕΑΤΕΣ: Περίπου 200

Διαιτητής: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Παύλος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Ευαγόρου Ευαγόρας
4ος Διαιτητής: Κουμή Δημήτρης
VAR: Σολωμού Δημήτρης
AVAR: Πέτρου Πέτρος
Παρατηρητής Διαιτησίας: Νικολαϊδης Χρίστος

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
Έναρξη αγώνα…


3′
Πρώτη τελική για τον Ακρίτα. Το σουτ του Γαβριήλ κόντραρε και έφυγε κόρνερ.
8′ Ευκαιρία για την Δόξα. Ο Σαντίκ μπήκε στην περιοχή από θέση μέσα αριστερά, έκανε το σουτ αλλά ο Πρεντρέου στην κλειστή γωνιά του απέκρουσε σε κόρνερ.
30′ ΓΚΟΛ. 1-0. Ανοίγει το σκορ η Δόξα με σουτ του Καραμανώλη μέσα από την περιοχή.
41′
Σουτ του Ασαμόα, απέκρουσε ο Πρεντρέου.
45+1′ ΓΚΟΛ. 2-0. Πετυχαίνει και δεύτερο γκολ η Δόξα. Ο Σαντίκ πήρε την μπάλα στην περιοχή του Ακρίτα, κινήθηκε πολύ ωραία, άδειασε τον προσωπικό του αντίπαλο Φαουριέλ και με αριστερό δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

58′ Πλασέ του Βαράντα έξω.
60′ Πρώτη κίτρινη στον αγώνα. Ο Κοβάσεβιτς δέχεται την κίτρινη και χάνει τον επόμενο αγώνα

 

 

 

 

————————————————————