Ο Άαρον Τσιμπόλα έχει ανεβάσει στροφές στα τελευταία παιχνίδια με τον Κογκολέζο μέσο να συνεισφέρει και το σκοράρισμα. Ο Τσιμπόλα κουβαλώντας εμπειρία από Τσάμπιονσιπ Αγγλίας και Πρέμιερσιπ Σκοτίας έχει αρχίσει να δείχνει ότι αποτελεί ένα πολύτιμο γρανάζι στην μεσαία γραμμή της ομάδας.
Κατά τα φαινόμενα ο Τσιμπόλα φέρεται να είναι ο μόνος σίγουρος για την συμμετοχή του κόντρα στην ΑΕΚ, καθώς οι άλλες δύο θέσεις παίζονται. Η μια θα πάει σε ένα από τους Μεντόγιεβιτς ή Ζτραβκόφσκι ενώ για την άλλη θέση, την πιο προωθημένη, οι Παπαφώτης και Κοντινέλα την διεκδικούν. Ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι κάνει διάφορες σκέψεις για την τακτική της ΑΕΛ, καθώς θέλει την ομάδα του να επιστρέψει στις νίκες. Η αποστολή των γαλαζοκιτρίνων δεν είναι καθόλου εύκολη και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για το θετικό αποτέλεσμα. επιστρέφοντας στα σενάρια της μεσαίας γραμμής, ο Μεντόγιεβιτς είχε δείξει κάπως κουρασμένος κόντρα στην Πάφο και αυτό ίσως φέρει τον Ζτραφκόσκι στην ενδεκάδα της ομάδας.
Για την άλλη θέση, ίσως να θελήσει ο Σκοπιανός τεχνικός να αλλάξει κάποια πράγματα, καθώς με την Πάφος FC η ΑΕΛ δεν ήταν και τόσο δημιουργική, και για αυτό στην εξίσωση μπαίνει ο Κοντινέλλα. Από την άλλη βέβαια ο Παπαφώτης έχει περισσότερη εμπειρία από τον Ιταλό και αυτό ίσως να παίξει τον ρόλο του.
Αγωνιστικά η ΑΕΛ θα στερηθεί των υπηρεσιών των Τζιαλμά και Μιραλλάς ενώ όπως ανακοινώθηκε νωρίτερα έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια που αναλογούσαν στους φίλους της ομάδας.

Αριστείδου Μιχαήλ