Νίκη με σημαντικά και πολλά οφέλη ήταν για την Ομόνοια, αυτή κόντρα στον Ολυμπιακό. Το πρώτιστο είναι ότι φέρνει ηρεμία στην ομάδα, ειδικά πριν από το ντέρμπι αιωνίων, το οποίο θα ακολουθήσει της διακοπής.
Οι «πράσινοι» ήταν ανώτεροι σε όλο το παιγνίδι, είχαν κυριαρχήσει και πέτυχαν τέσσερα γκολ, με τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ και χωρίς μάλιστα να παραβιαστεί η δικιά τους εστία.
Τον δρόμο προς την επιτυχία είχε ανοίξει ο Λοΐζου, σε ένα σημαδιακό αγώνα για τον ίδιο, όπου συμπλήρωνε 100 συμμετοχές με το «τριφύλλι» στα 19 του χρόνια! Την σκυτάλη πήραν οι τρεις επιθετικοί της ομάδας, με πρώτο τον Χούπερ (σκόραρε για δεύτερο σερί ματς- ήταν για πρώτη φορά στην 11αδα), ακολούθησε ο Μάταβς με εξαιρετικό γκολ (σκόραρε μετά από 8 μήνες με τον Φερέρα να τον βγάζει από τη… ναφθαλίνη) και το σκορ έκλεισε ο Κακουλάς!
Πήρε γκολ δηλαδή και από τους τρεις επιθετικούς που χρησιμοποίησε ο Γιαννίκ Φερέρα κι αυτό έχει μεγάλη σημασία ενόψει και της συνέχειας, με δεδομένο μάλιστα ότι αποχωρεί πλέον για να πάει στο Μουντιάλ ο Ανσαριφάρντ, από τους «βασικούς» φορ της ομάδας.