Σε πολύ κακό φεγγάρι η Ρόμα του Μουρίνιο, η οποία κόλλησε στο 1-1 με την Τορίνο και είπε κι ευχαριστώ. Αυτή η ισοπαλία ήρθε να προστεθεί στην ήττα από τη Λάτσιο στο ντέρμπι αλλά και στην ισοπαλία 1-1 με τη Σασουόλο και πλέον η Ρόμα πάει στη διακοπή μέσα στην εσωστρέφεια.

Στο 24’ η Ρόμα κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Ρίτσι αλλά ο ρέφερι πήρε πίσω την απόφασή του αφού είδε το VAR και στο 37’ μετά από κόρνερ η μπάλα στρώθηκε στον Μαντσίνι που πλάσαρε άστοχα από κοντά.

Και  στο 55ο λεπτό ο Σινγκό σέντραρε από δεξιά και ο Λινέτι με όμορφη κεφαλιά έκανε το 1-0.  Μάλιστα στο 62΄το μονοκόμματο σουτ του Σανάμπρια πέρασε ελάχιστα έξω ενώ στο 78’ ο Σάβιτς είπε όχι σε σουτ του Ελ Σααραουί.

Στο 90+1’ η Ρόμα κέρδισε πέναλτι και ο Μπελότι σημάδεψε δοκάρι αλλά στο 90+4’’ μετά από νέο δοκάρι σε σουτ του Μπελότι, ο Μάτιτς με μονοκόμματο σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-1.

ΡΟΜΑ: Πατρίσιο, Σμόλινγκ, Μαντσίνι, Τσελίκ, Ιμπάνιεθ, Κριστάντε (70’ Ταχίροβιτς), Καμαρά (55’ Μάτιτς), Τζανιόλο, Βολπάτο (46’ Ελ Σααραουί), Ζαλέφσκι (70’ Ντιμπάλα), Έιμπραχαμ (70’ Μπελότι)

ΤΟΡΙΝΟ: Σάβιτς, Ντζιντζί, Βόιβοντα (30’ Σινγκό), Λατσάρο, Ζίμα, Μπουοντζιόρνο (52’ Ροντρίγκες), Λινέτι, Μίραντσουκ (81’ Ράντονιτς), Βλάσιτς, Ρίτσι, Σανάμπρια (80’ Αντόμπο)