Οι οργανωμένοι οπαδοί της ΕΝΠ τάσσονται κατά του διαιτητή Κωνσταντίνου Φελλά για τη χθεσινή του διαιτησία στο ματς με τον Ακρίτα:
«Σαν Σύνδεσμος δεν συνηθίζουμε να φωνάζουμε για την διαιτησία εκτός και αν πραγματικά υπάρχει σοβαρός λόγος και έντονη ανησυχία.
Τόσα χρόνια περιμέναμε το var για να μην νιώθουμε παιδιά ενός κατώτερου θεού…
Αντίθετα απλά η φαρσοκωμωδία συνεχίζεται.
Ο εν λόγω διαιτητής δεν είναι η πρώτη φορά, μάλλον δεν θα είναι και η τελευταία, που απλά είναι εμπαθής και μας σφαγιάζει. Ο τύπος αυτός είναι απλά ένα πιόνι, είναι ανίκανος και δεν μπορεί, δεν γίνεται να μας χαλά κάθε φορά την διάθεση. Δεν είναι ευπρόσδεκτος στο Παραλίμνι.
Όσο για τον υποψήφιο με τον κουμπάρο του που προσπαθούν να βολέψουν την χλώρακα… απλά η απάντηση θα δωθεί από εμάς εν καιρώ και ο νοών νοήτω.
Ο Σύνδεσμος μας, καλεί όσους είναι δίπλα στην ομάδα να δείξουν με κάθε τρόπο πως η ανοχή μας τελείωσε.
Για τους οργανωμένους οπαδούς ο γ.κ ήταν και παραμένει πρώην Παραλιμνίτης.
Ο α.ν ήταν και παραμένει το κομμάτι του συστήματος που δεν γουστάρουμε.
Καλό θα ήταν επιτέλους το Δ.Σ του ποδοσφαιρικού τμήματος να προστατέψει την ομάδα με όποιο τρόπο μπορεί.
Το Δ.Σ του Σωματείου να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να βάλει επιτέλους την Ένωση Νέων Παραλιμνίου ΜΠΡΟΣΤΑ.
Συγχαρητήρια σε όσους κατάφεραν τελικά να ακολουθήσουν την ομάδα μία δύσκολη μέρα και ώρα, με αντίξοες καιρικές συνθήκες και την τελευταία εβδομάδα του μήνα που ως γνωστο στην Κύπρο δεν έχουμε μία στην τσέπη.
Το τραγούδι και το περήφανο χειροκρότημα του κόσμου μας στο τέλος του αγώνα, για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας, ήταν το όμορφο στιγμιότυπο της βραδιάς.
Ευχαριστούμε για την στήριξη σας μέσω της αγοράς των χριστουγεννιάτικων λαχνών. Ενημερώνουμε πως η διάθεση τους προς τους φίλους και τα μέλη μας συνεχίζεται.
“Δεν βγαίνουνε τα όνειρα σε πλειστηριασμό…”
ΣΥ. ΦΙ. Ε.Ν.Π
Θύρα 26».