Ενώ στον Αρχάγγελο, μετρούν αντίστροφα για τη νέα δοκιμασία της ομάδας με τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος», η διοίκηση βλέποντας την ξέφρενη πορεία και την προοπτική που επιτρέπει στη διεκδίκηση και κατάκτηση του πρωταθλήματος, εξακολουθεί να δίνει το δικό της αγώνα για να ανταποκριθεί στις οικονομικές της υποχρεώσεις.
Η πορεία, δελεάζει και υποχρεώνει τον πρόεδρο και τους συνεργάτες του να βρίσκουν λύσεις. Αυτή είναι η προσπάθεια που γίνεται και παρά τις δυσκολίες, επικρατεί αισιοδοξία.
Εκείνο που καταφέρνει η διοίκηση, είναι να διατηρεί ιδανικό κλίμα στον Αρχάγγελο, με τους ποδοσφαιριστές να αντιλαμβάνονται τις δύσκολες οικονομικές στιγμές που διέρχεται η εταιρεία.
Είναι επίσης σημαντικό, ότι οι υποσχέσεις που δίνονται για τις πληρωμές, ανταποκρίνονται και αυτό ενισχύει το ιδανικό κλίμα που άλλωστε επιβεβαιώνεται μέσα στο γήπεδο, από την απόδοση και πολύ περισσότερο από το πάθος που κυριαρχεί .
Ο στόχος βέβαια εξακολουθεί να είναι η ριζική λύση του οικονομικού με την εξεύρεση επενδυτή.
Η γνωστή θέση της διοίκησης παραμένει .Θα  ανοίξει την πόρτα σε ιδιώτη ή εταιρεία, νοουμένου ότι διασφαλίζεται το ΑΠΟΕΛ από κάθε άποψη.
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ: Στο μεταξύ, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς περιμένει τα νεότερα από τους αμφίβολους ποδοσφαιριστές για να φτιάξει το πλάνο του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα.
Οι θετικές ενδείξεις αφορούν το Φεράρι και το Σούσιτς, σε αντίθεση με τους Δώνη και Μάγκλιτσα.
Η προπόνηση της Πέμπτης, αναμένεται να ξεκαθαρίσει το σκηνικό και το πως η ομάδα θα παραταχθεί στο «Αμμόχωστος».