Μετά από μια ματσάρα αντάξια της θέσης στην οποία βρίσκονται οι δύο ομάδες και της φετινής τους παρουσίας, Άρης και Πάφος FC εξήλθαν ισόπαλες 2-2.
Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα η διαφορά τους παρέμεινε στους τέσσερις βαθμούς, με την διαφορά ότι ο Άρης αφήνει την 12η αγωνιστική από την 3η και όχι από την 2η θέση.
Ο Άρης είχε δύο δοκάρια στο α’ ημίχρονο και δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ, πράγμα που κατάφερε στην επανάληψη.
Στο 49’ ο Μαγιαμπέλα πήρε την μπάλα από δεξιά. περίμενε, είδε τον Μπένγκτσον, του έστειλε την συρτή μπαλιά και ο Σουηδός με πλασέ από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Η απάντηση της Πάφος FC ήταν άμεση καθώς η ισοφάριση ήρθε στο 55’. Ο Αμπντουραχίμι πήρε την μπάλα από δεξιά, ο Βανά βγήκε κάνοντας λανθασμένη εκτίμηση και ο ποδοσφαιριστής της Πάφος FC με ψηλοκρεμαστό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Ο Άρης αντέδρασε και πήρε εκ νέου προβάδισμα με πέναλτι του Κακόρν στο 63’ για να απαντήσει εκ νέου άμεσα η ομάδα του Μπεργκ ισοφαρίζοντας στο 78’ .
Ο Ζάιρο πήρε την μπάλα από τον Ντράγκομιρ, κινήθηκε κάθετα, έπιασε το σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

ΑΡΗΣ: Βανά, Μποακί, Μπένγκστον (82′ Στεπίνσκι), Μπράουν, Γιαγκό (82′ Καζού), Μαγιαμπέλα, Μουσούντα, Μπρόρσον, Σόκε, Μπαμπίκα (68′ Ντζαβέ), Κακόριν (70′ Γκομίς)
Στον πάγκο: Χρυσοστόμου, Σωφρονίου, Μεντιούπ, Γιαντάλ, Πηλέας, Σικόρσκι, Ντελμίρο, Γιαμπλόνσκι

ΠΑΦΟΣ FC: Άντος, Κβίντα, Σεμέδο, Κανέ, Ικόκο, Αμπντουραχίμι (88′ Χέσταντ), Ζουνίνιο, Τάνκοβιτς, Βαλακάρι (74′ Ζάιρο), Ντράκομιρ, Μπάιριτς.
Στον πάγκο:  Οιέρ, Παλάσιος,  Χότσκο,  Δημητρίου, Μιχαήλ, Ταβάρες, Ζοάο Πέδρο, Πελάζιο.

ΣΚΟΡΕΡ: 49′ Μπένγκτσον, 63′ Κακόριν (π.)/Αμπντουραχίμι, 78′ Ζάιρο
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σόκε (3η), Κακόριν/Ικόκο, Κανέ
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΘΕΑΤΕΣ: Περίπου 1500

Διαιτητής: Αντωνίου Μενέλαος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής Όμηρος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Σωκράτους Κυριάκος
4ος Διαιτητής: Κουμή Δημήτρης
VAR: Θεουλή Χρυσοβαλάντης
AVAR: Ανδρέου Π. Ανδρέας
Παρατηρητής: Ζαφείρης Σάββας

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
Έναρξη αγώνα…
4′
Έκλεψαν την μπάλα οι οι ποδοσφαιριστές της Πάφος FC, ο Βαλακάρι έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κόντρα ρε και έφυγε κόρνερ.
6′ Απειλεί ο Άρης. Ο Κακόριν από το ύψος της περιοχής έπιασε το σουτ αλλά η μπάλα κόντραρε και έφυγε κόρνερ.
12′ Ευκαιρία για τον Άρη. Ο Μαγιαμπέλα έφυγε γρήγορα μπροστά αλλά το σουτ του πήγε κατευθείαν στα χέρια του Άντος.
14′ Ευκαιρία για τον Άρη. Μετά από κόρνερ από αριστερά, ο Μπρόρσον έπιασε την κεφαλιά αλλά έδιωξαν οι αμυντικοί της Πάφος FC.
19′ Ευκαιρία για τον Άρη. Ο Κακόριν έπιασε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και ο Άντος με δύσκολη επέμβαση απέκρουσε σε κόρνερ.
26′ Το σουτ του Μπένγκτσον έφυγε έξω.
31′ Μεγάλη διπλή ευκαιρία για τον Άρη. Το σουτ του Μαγιαμπέλα από καλή θέση στην περιοχή το απέκρουσε ο Άντος και στην επαναφορά της μπάλας ο Μπαμπίκα έπιασε έναν κεραυνό αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.
33′ Έκρυψαν την μπάλα οι ποδοσφαιριστές του Άρη. Συνδυάστηκαν ωραία Μπαμπίκα, Μαγιαμπέλα και Μπένγκτσον, τελικός αποδέκτης ο τελευταίος ο οποίος γύρισε ωραία, έπιασε το σουτ αλλά είδε την μπάλα να σταματά στο δοκάρι του Άντος.
44′ Ευκαιρία για την Πάφος FC. Από κοντά η… γονατιά του Αμπντουραχίμι έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.
Τέλος α’ ημιχρόνου.
Έναρξη β’ ημιχρόνου.
49′ ΓΚΟΛ. 1-0. Ανοίγει το σκορ ο Άρης. Ο Μαγιαμπέλα πήρε την μπάλα από δεξιά. περίμενε, είδε τον Μπένγκτσον, του έστειλε την συρτή μπαλιά και ο Σουηδός με πλασέ από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.


55′ ΓΚΟΛ. 1-1. Ισοφαρίζει η Πάφος FC. Ο Αμπντουραχίμι πήρε την μπάλα από δεξιά, ο Βανά βγήκε κάνοντας λανθασμένη εκτίμηση και ο ποδοσφαιριστής της Πάφος FC με ψηλοκρεμαστό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.


62′
Κερδίζει πέναλτι ο Άρης. Αρχικά ο ρεφ δεν σφύριξε παράβαση στο χέρι του Κβίντα, ενημερώθηκε από το VAR, το είδε ξανά και έδειξε την άσπρη βούλα.
63′ ΓΚΟΛ. 2-1. Ο Κακόριν έστειλε την μπάλα δεξιά, ο Άντος έπεσε αριστερά, το πέναλτι ήταν εύστοχο και ο Άρης πήρε εκ νέου προβάδισμα.

78′ Αποβάλλεται ο προπονητής του Άρη Αλεξέι Σπιλέφσκι για έντονες διαμαρτυρίες.
74′ Μεγάλη ευκαιρία για την Πάφος FC. Το σουτ του Αμπντουραχίμι σταμάτησε στο δοκάρι.
78′ ΓΚΟΛ. 2-2. Ισοφαρίζει εκ νέου η Πάφος FC. Ο Ζάιρο πήρε την μπάλα από τον Ντράγκομιρ, κινήθηκε κάθετα, έπιασε το σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

 

 

 

 

——————————————————————