Γεύση από αιώνιο ντέρμπι, θα πάρει την Κυριακή το απόγευμα, ο Γιανίκ Φερέρα, ο οποίος προσπάθησε να προετοιμάσει όσο καλύτερα γίνεται την ομάδα του γι’ αυτό το πολύ σημαντικό παιγνίδι.
Ο Βέλγος τεχνικός, γνωρίζει πολύ καλά ότι η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη, για πολλούς λόγους (βαθμολογικούς και ψυχολογικούς) γι’ αυτό και θα πρέπει να βρει τον τρόπο να… ξεκλειδώσει την άμυνα του αντιπάλου και την ίδια ώρα να είναι η ομάδα του αποτελεσματική, για να μπορέσει να φθάσει στην επιτυχία!
Τρεις είναι οι απουσίες: Οι τραυματίες Φαμπιάνο και Ζαχαρίου κι ο Ανσαριφάρντ που είναι στο Μουντιάλ με την Εθνική Ιράν.
Επιπλέον επιλογές σε σχέση με προηγούμενα παιγνίδια: Είναι οι Μπασιρού, Γιούστε και Μάθιους. Οι δυο τελευταίοι με πολύ καλές πιθανότητες να είναι στο βασικό σχήμα.
Τα ερωτηματικά: Υπάρχουν αμφιβολίες για κάποιες θέσεις, σε σχέση με τις επιλογές του κ. Φερέρα… Ειδικά στην αμυντική και μεσαία γραμμή. Γιούστε και Μίλετιτς έχουν προβάδισμα για το κέντρο της άμυνας, με τον Λανγκ να συγκεντρώνει κι αυτός καλές πιθανότητες. Αριστερά στην άμυνα, η θέση «παίζεται» μεταξύ Κίτσου και Λέζιακς. Δεξιά θα επανέλθει ο Μάθιους.
Κούσουλος, Χάμπος και Κασάμα, ενδέχεται να συνθέσουν την τριάδα στη μεσαία γραμμή. Θέση διεκδικεί και ο Μιξ. Αν επιλέξει-προτιμήσει επιθετικό μέσο, τότε φανέλα βασικού θα πάρει ο Παπουλής, με ένα εκ των Χάμπου ή Κασάμα να μένει εκτός.