Είναι ξεκάθαρο αυτό που έκανε ο πρόεδρος της Ανόρθωσης στην συνάντηση που ο ίδιος συγκάλεσε στο σπίτι του με επιφανείς Ανορθωσιάτες και πρώην παράγοντες.
Ο Χρίστος Πουλλαίδης… έστειλε προειδοποιητική βολή και έδωσε στους παραβρισκόμενους να καταλάβουν ότι δεν θα βρίσκεται εκεί επ’ άπειρον και ότι πρέπει να μπουν σε μια διαδικασία να βρεθεί ακόμα και διάδοχος κατάσταση.

Στάθηκε ιδιαίτερα στην αλλαγή του ποδοσφαιρικού-οικονομικού χάρτη με την είσοδο στο ποδόσφαιρο μας επενδυτών από το εξωτερικό και τόνισε ότι δεν μπορεί από μόνος του να επωμίζεται για πολύ ακόμα ολόκληρο το οικονομικό βάρος… ρίχνοντας 3-4 εκατομμύρια τον χρόνο.

Για την τρέχουσα σεζόν δεν τίθεται θέμα, θα προχωρήσει όπως αρχικά είχε προγραμματίσει και στο οικονομικό κομμάτι αλλά και στα υπόλοιπα τα οποία είχε προαναγγείλει (πρόσληψη ενός ανθρώπου για να στηρίξει τον Μουνιόθ στον προγραμματισμό και μεταγραφές τον Ιανουάριο) αλλά τόνισε ότι με το τέλος της σεζόν πρέπει να μπουν εκ νέου όλα τα δεδομένα κάτω στο τραπέζι και να αλλάξει το μοντέλο διοίκησης.