Έρχονται… αποφάσεις για τον Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μετά τη συνέντευξη του Πορτογάλου σταρ στον Πιρς Μόργκαν και τα όσα καταλόγισε σε διοίκηση, προπονητή και όχι μόνο, υπάρχει έντονη δυσφορία απέναντί του στις τάξεις του κλαμπ.
Όπως έκαναν γνωστό οι «κόκκινοι διάβολοι», σήμερα το πρωί άρχισε η διαδικασία για την επίσημη αντίδραση του συλλόγου στα λεγόμενα του CR7, με τις φήμες να κάνουν λόγο από βαρύ πρόστιμο, μέχρι και σε αποδέσμευση. Σε κάθε περίπτωση, θεωρείται από δύσκολο ως αδύνατο να ξαναφορέσει τη φανέλα της ομάδας μετά τη διακοπή για το Μουντιάλ.
«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άρχισε σήμερα το πρωί τα απαιτούμενα βήματα για την απάντηση στην πρόσφατη συνέντευξη του Κριστιάνο Ρονάλντο. Δεν πρόκειται να κάνουμε κανένα περαιτέρω σχόλιο, μέχρι να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη διαδικασία», αναφέρει η ανακοίνωση της διοίκησης.
Στη συνέντευξή του, που μεταδόθηκε την Τετάρτη και την Πέμπτη, ο Ρονάλντο κατηγόρησε το κλαμπ για τη μεταχείρισή του, τόνισε πως οι εγκαταστάσεις της ομάδας είναι απαρχαιωμένες, ανέφερε πως δεν σέβεται τον προπονητή Έρικ Τεν Χαγκ και υποστήριξε πως δεν του στάθηκαν στην τραγωδία που βίωσε με το θάνατο του γιου του στη γέννα.