Μίλησε για την συμφωνία για το νέο γήπεδο Λεμεσού ο πρόεδρος του Άρη Λύσανδρος Λυσάνδρου.
Μάλιστα έκανε και μια πρόβλεψη για το πότε θα είναι έτοιμο για χρήση.
«Κάναμε αρκετά μέχρι να φτάσουμε το θέμα των υπογράφων. Το γήπεδο τελείωσε, οι υπογραφές έπεσαν και αυτός μας χαροποιεί γιατί από χθες η Λεμεσός απέκτησε το δικό της γήπεδο» είπε αρχικά.
Πότε θα είναι έτοιμο προς χρήση: «Είναι θέμα κάποιων μικρολεπτομερειών και αν ξεκαθαριστούν σύντομα υπολογίζουμε ότι αρχές Δεκεμβρίου θα αρχίσουμε να χρησιμοποιούμε το γήπεδο».
Για το οδικό δίχτυο: «Είναι σχεδόν τελειωμένη η φάση και κάπου εκεί αρχές Δεκεμβρίου θα παραδοθεί».
Ποιες είναι αυτές οι μικρές εκκρεμότητες που έχουν απομείνει; «Θα πρέπει να πάρουμε την άδεια χρήσεως που θα γίνει εντός των ημερών, παρέμειναν κάποια θέματα για υπογραφές συμφωνιών για τις υπηρεσίες, η επίπλωση και άλλα. Έμειναν οι τελικές πινελιές. Θα πρέπει να δοκιμαστεί και το VAR. Η ΚΟΠ χρειάζεται κάποιες μέρες για να κάνει τις δοκιμές της».
Μόνο με προσκλήσεις θα γίνουν τα εγκαίνια; «Αυτό έχουμε πληροφορηθεί, ότι θα είναι 500 καλεσμένοι με προσκλήσεις».
Για την συμφωνία: «Δεν συμφωνήσαμε απόλυτα με όλους τους όρους όμως για χάρην της υπογραφής το κάναμε. Υπό τις περιστάσεις υπογράψαμε την καλύτερη συμφωνία».
Για το ενοίκιο. Που καταλήξατε; «Καταλήξαμε στις 400 χιλιάδες ευρώ ετησίως».
Για την χρονική διάρκεια: «Είναι 20 συν 20 χρόνια και μας ικανοποιεί. Αρχικά ήταν 10 συν 10».
Για την άδεια χρήσεως: «Αλλάξαμε κάποιους όρους και ξεκαθάρισαν οι ρόλοι του καθενός στο γήπεδο».
Για το κέρδος των ομάδων: «Τα έξοδα θα είναι πολύ περισσότερα απ’ τα έσοδα, κι αυτό είναι ξεκάθαρο. Αρκετοί νομίζουν πως θα έχουν κέρδος οι ομάδες αλλά αυτό δεν θα συμβεί».