Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο “Καραϊσκάκης” για την 13η αγωνιστική, με τη νίκη να είναι μονόδρομος και για τις δύο ομάδες για να μείνουν στο κυνήγι του πρωτοπόρου Παναθηναϊκού. Δείτε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα της Super League.
Η 13η αγωνιστική, τελευταία του πρώτου γύρου και ακροτελεύτια πριν από τη διακοπή για το Μουντιάλ, είναι κομβική, ειδικά για τις ομάδες που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.
Το ματς που συγκεντρώνει πάνω του τα περισσότερα βλέμματα του φίλαθλου κοινού είναι αυτό στο “Καραϊσκάκης”, με τον 3ο της βαθμολογίας Ολυμπιακό να υποδέχεται την ΑΕΚ, σε ένα σκληρό μπρα ντε φερ όπου αμφότεροι θέλουν τους τρεις βαθμούς για να μείνουν στο κατόπι του Παναθηναϊκού.
Οι πράσινοι, που απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής μετρώντας 1 νίκες και 1 ισοπαλία στις 12 πρώτες αγωνιστικές, θέλουν να κλείσουν τον πρώτο γύρο με ένα ακόμα τρίποντο, φιλοξενώντας στην Λεωφόρο τον Ατρόμητο, ενώ στην Θεσσαλονίκη ο 5ος της βαθμολογίας ΠΑΟΚ περιμένει τον 4ο Βόλο.
Δύσκολη αποστολή στα Γιάννινα έχει ο Άρης, καθώς κοντράρεται με τον τοπικό ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες, στο ματς με το οποίο ανοίγει το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής.
Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρες, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.
Το πρόγραμμα:
Κυριακή 13 Νοεμβρίου
16:00 Super League: ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης
18:00 Super League: Λαμία – Παναιτωλικός
19:30 Super League: ΟλυμπιακόςΑΕΚ
21:30 Super League: Παναθηναϊκός – Ατρόμητος
21:30 Super League: ΠΑΟΚ – Βόλος
Δευτέρα 14 Νοεμβρίου
18:00 Super League: Αστέρας Τρίπολης – Ιωνικός
19:30 Super League: ΟΦΗ – Λεβαδειακός