Οι ποινές από τον Αθλητικό Δικαστή…

Ο αθλητικός δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης, αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:

*Καταγγελία κατά της ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑΣ Πολεμιδών για είσοδο στον χώρο των αποδυτηρίων μη εξουσιοδοτημένων ατόμων  πριν την έναρξη και μετά το τέλος του αγώνα (δεν ήταν γραμμένοι στο φύλλο αγώνα και δεν έφεραν κονκάρδα) κατά παράβαση των άρθρου 38 και 39 του Κεφ. VII της Προκήρυξης Κυπέλλου COCA-COLA περιόδου 2022-2023 στον αγώνα Κυπέλλου COCA-COLA Α’ Β’ Κατηγορίας, Α’ Φάση ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ Πολεμιδιών – ΕΝΥ ΔΙΓΕΝΗΣ Ύψωνα /19.10.2022.

Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά του σωματείου ΕΝΥ ΔΙΓΕΝΗΣ Ύψωνα για είσοδο στον χώρο των αποδυτηρίων και στον αγωνιστικό χώρο μη εξουσιοδοτημένων ατόμων  πριν την έναρξη και κατά την διάρκεια του ημιχρόνου (δεν ήταν γραμμένοι στο φύλλο αγώνα και δεν έφεραν κονκάρδα) κατά παράβαση των άρθρου 38 και 39 του Κεφ. VII της Προκήρυξης Κυπέλλου COCA-COLA περιόδου 2022-2023 και του άρθρου 10.2 (α) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Κυπέλλου COCA-COLA Α’ Β’ Κατηγορίας, Α’ Φάση ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ Πολεμιδιών – ΕΝΥ ΔΙΓΕΝΗΣ Ύψωνα /19.10.2022.

Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά του ΑΡΗ λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2022-2023 στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’  Φάση ΑΡΗΣ Λεμεσού – ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ Παραλιμνίου/23.10.2022 (8η αγωνιστική).

Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά της ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑΣ Πολεμιδιών λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2021-2022.  Συγκεκριμένα κατά την έναρξη του αγώνα μόνο ένας ποδοσφαιριστής συμμετείχε στην ενδεκάδα ο οποίος κατά το 18ο  έτος της ηλικίας του ή προηγούμενα ήταν εγγεγραμμένος ως ποδοσφαιριστής στο αρχείο  ποδοσφαιριστών  της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ Πολεμιδιών – ΑΚΡΙΤΑΣ Χλώρακας/23.10.2022 (8η αγωνιστική).

Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Λευκωσίας γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες), κατά παράβαση του άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λευκωσίας – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ Λεμεσού/21.10.2022 (8η αγωνιστική).

Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά:

(α) του ΑΠΟΛΛΩΝΑ Λεμεσού λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2022-2023.  Συγκεκριμένα κατά την έναρξη του αγώνα μόνο ένας ποδοσφαιριστής συμμετείχε στην ενδεκάδα ο οποίος κατά το 18ο  έτος της ηλικίας του ή προηγούμενα ήταν εγγεγραμμένος ως ποδοσφαιριστής στο αρχείο  ποδοσφαιριστών  της ΚΟΠ.

Απόφαση: Πρόστιμο.

(β) του Φανούριου Κωνσταντίνου, εκπρόσωπου τύπου του σωματείου σας για αντιαθλητική συμπεριφορά που υπέδειξε προς τον υπεύθυνο διαιτητή του VAR μετά το τέλος του αγώνα στο χώρο των αποδυτηρίων (διαμαρτυρόταν έντονα προς τον διαιτητή και τον ειρωνεύτηκε) κατά παράβαση του άρθρου 4 (γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ

Απόφαση: Πρόστιμο.

στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λευκωσίας – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ Λεμεσού/21.10.2022 (8η αγωνιστική).

*Καταγγελία κατά της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ Αμμοχώστου:

(α) λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2022-2023.  Συγκεκριμένα κατά την έναρξη του αγώνα μόνο ένας ποδοσφαιριστής συμμετείχε στην ενδεκάδα ο οποίος κατά το 18ο  έτος της ηλικίας του ή προηγούμενα ήταν εγγεγραμμένος ως ποδοσφαιριστής στο αρχείο  ποδοσφαιριστών  της ΚΟΠ.

Απόφαση: Πρόστιμο.

(β) για μεταφορά εντός του σταδίου (στην κερκίδα) από οπαδούς της ομάδας επικίνδυνων αντικειμένων (πυρσοί), κατά παράβαση του άρθρου 10.2(δ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ

Απόφαση: Πρόστιμο.

(γ) για πυροδότηση επικίνδυνων αντικειμένων (πυρσοί), στην κερκίδα κατά την διάρκεια και του αγώνα κατά παράβαση του άρθρου 10.2γ(1) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ

Απόφαση: Πρόστιμο.

(δ) για είσοδο στον αγωνιστικό χώρο φιλάθλων και μη εξουσιοδοτημένων ατόμων μετά το τέλος του αγώνα κατά παράβαση του άρθρου 10.2 (α) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ

Απόφαση: Πρόστιμο.

στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA A’ Φάσης ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου – ΔΟΞΑ Κατωκοπιάς/21.10.2022 (8η αγωνιστική).

*Καταγγελία κατά του ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας:

(α) γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες), κατά παράβαση του άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.

Απόφαση: Πρόστιμο.

(β) για χρήση λέιζερ από οπαδούς της ομάδας που βρίσκονταν στην Νότια κερκίδα του γηπέδου κατά την διάρκεια του αγώνα κατά παράβαση του άρθρου 10.2(ιβ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.

Απόφαση: Πρόστιμο.

(γ) για μεταφορά εντός του σταδίου (στην κερκίδα) από οπαδούς της ομάδας επικίνδυνων αντικειμένων (πυρσοί), κατά παράβαση του άρθρου 10.2(δ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.

Απόφαση: Πρόστιμο.

(δ) για πυροδότηση επικίνδυνων αντικειμένων (πυρσοί), στην κερκίδα κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα κατά παράβαση του άρθρου 10.2γ(1) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ

Απόφαση: Πρόστιμο.

στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας – ΑΕΚ Λάρνακας/22.10.2022 (8η αγωνιστική).

*Καταγγελία κατά της ΠΑΦΟΥ FC:

(α) λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2022-2023

Απόφαση: Πρόστιμο.

(β) για μεταφορά εντός του σταδίου (στην κερκίδα) από οπαδούς της ομάδας επικίνδυνων αντικειμένων (καπνογόνα και φωτοβολίδες), κατά παράβαση του άρθρου 10.2(δ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.

Απόφαση: Πρόστιμο.

(γ) για πυροδότηση επικίνδυνων αντικειμένων (καπνογόνα και φωτοβολίδες), στην κερκίδα πριν την έναρξη και κατά την διάρκεια του αγώνα κατά παράβαση του άρθρου 10.2γ(1) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.

Απόφαση: Πρόστιμο.

(δ) για είσοδο στον αγωνιστικό χώρο φιλάθλων και μη εξουσιοδοτημένων ατόμων στον αγωνιστικό χώρο πριν την έναρξη και κατά την διάρκεια του αγώνα και για είσοδο στο χώρο των αποδυτηρίων μη εξουσιοδοτημένου ατόμου πριν την έναρξη και μετά το τέλος του αγώνα κατά παράβαση του άρθρου 10.2 (α) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ και κατά παράβαση των άρθρων 37 και 38 του Κεφ. VII της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2022-2023.

Απόφαση: Πρόστιμο.

στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση ΠΑΦΟΣ FC – ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας/22.10.2022 (8η αγωνιστική).

*Καταγγελία κατά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας για είσοδο στον χώρο των αποδυτηρίων μη εξουσιοδοτημένων ατόμων (δεν ήταν γραμμένοι στο φύλλο αγώνος και δεν έφεραν την απαιτούμενη κονκάρδα για τον χώρο) πριν την έναρξη κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα και για είσοδο στον αγωνιστικό χώρο μη εξουσιοδοτημένων ατόμων πριν την έναρξη και κατά την διάρκεια του αγώνα κατά παράβαση των άρθρων 37 και 38 και του άρθρου 30.5 του Κεφ. VII της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2022-2023 και του άρθρου 10.2 (α) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ

Απόφαση: Πρόστιμο.

στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση ΠΑΦΟΣ FC – ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας/22.10.2022 (8η αγωνιστική).

*Καταγγελία κατά της ΑΕΛ Λεμεσού:

(α) για μεταφορά εντός του σταδίου (στην κερκίδα) από οπαδούς της ομάδας επικίνδυνων αντικειμένων (πυρσούς και κροτίδες), κατά παράβαση του άρθρου 10.2(δ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.

Απόφαση: Πρόστιμο.

(β) για ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια του αγώνα και για πυροδότηση και ρίψη επικίνδυνων αντικειμένων (πυρσούς, κροτίδες) στην κερκίδα και στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια του αγώνα κατά παράβαση των άρθρων 10.2 (β) και 10.2 (γ) (1), (2) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ

Απόφαση: Πρόστιμο.

(γ) για είσοδο στον αγωνιστικό χώρο οπαδών της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο μετά την λήξη του αγώνα κατά παράβαση του άρθρου 10.2 (α) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ

Απόφαση: Πρόστιμο.

στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση ΑΕΛ Λεμεσού – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Αμμοχώστου/24.10.2022 (8η αγωνιστική).

*Καταγγελία κατά του ΕΘΝΙΚΟΥ Άχνας για είσοδο στον χώρο των αποδυτηρίων μη εξουσιοδοτημένου ατόμου μετά το τέλος του αγώνα δεν ήταν γραμμένος στο φύλλο αγώνος και δεν έφερε κονκάρδα κατά παράβαση των άρθρων 37 και 38 του Κεφ. VII της Προκήρυξης Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας περιόδου 2022/2023 στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας, Α’ Φάση ΕΘΝΙΚΟΣ Άχνας – ΕΡΜΗΣ Αραδίππου/21.10.2022 (6η αγωνιστική).

Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά του ΕΡΜΗ Αραδίππου:

(α) γιατί δεν συμπλήρωσε και δεν επιβεβαίωσε ηλεκτρονικά στο σύστημα comment το Φύλλο αγώνος, κατά παράβαση των όσων καθορίζονται στα άρθρα 12 – 15 του Κεφαλαίου ΙΧ της Προκήρυξης Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας περιόδου 2021/2022.

Απόφαση: Πρόστιμο.

(β) για είσοδο στον χώρο των αποδυτηρίων μη εξουσιοδοτημένων ατόμων πριν την έναρξη και μετά το τέλος του αγώνα δεν ήταν γραμμένοι στο φύλλο αγώνος και δεν έφεραν κονκάρδα και για είσοδο στον αγωνιστικό χώρο μη εξουσιοδοτημένου ατόμου μετά το τέλος του αγώνα κατά παράβαση των άρθρων 37 και 38 του Κεφ. VII της Προκήρυξης Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας περιόδου 2022/2023 και του άρθρου 10.2(α) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π

Απόφαση: Πρόστιμο.

στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας Α’ Φάση ΕΘΝΙΚΟΣ Άχνας – ΕΡΜΗΣ Αραδίππου/21.10.2022 (6η αγωνιστική).

*Καταγγελία κατά της του Παναγιώτη Κοσμά προπονητή ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Δερύνειας για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε μετά το τέλος του αγώνα στο χώρο των αποδυτηρίων κατά παράβαση του άρθρου 4(γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π στον  αγώνα  Πρωταθλήματος  Β’  Κατηγορίας,  Α’ Φάση ΠΟ Ξυλοτύμπου 2006 – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Δερύνειας /22.10.2022 (6η αγωνιστική).

Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά του σωματείου  ΑΣΛ ΟΜΟΝΟΙΑ 29ης Μαΐου

(α) για κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών (μπύρες) από οπαδούς της ομάδας εντός του γήπεδο κατά την διάρκεια του αγώνα κατά παράβαση του άρθρου 7 του Κεφ. VII της Προκήρυξης Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας περιόδου 2022-2023 και του άρθρου 4(γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ

Απόφαση: Πρόστιμο.

(β) για είσοδο εντός του γηπέδου οπαδών της ομάδας (60 άτομα) χωρίς την αγορά εισιτηρίου στο 30 λεπτό του αγώνα κατά παράβαση του άρθρου 20 Κεφ. 1 (ορισμοί) και του άρθρου 5 των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.

Απόφαση: Πρόστιμο.

στον  αγώνα  Πρωταθλήματος Β’  Κατηγορίας,  Α’  Φάση  ΑΕΖ Ζακακίου – ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 29ης Μάϊου/22.10.2022 (6η αγωνιστική).

*Καταγγελία κατά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Αραδίππου για επεισόδιο που προκλήθηκε μετά το τέλος του αγώνα (σύρραξη) μεταξύ ποδοσφαιριστών και παραγόντων της ομάδας με ποδοσφαιριστές και παράγοντες της αντίπαλης ομάδας στον χώρο έξω από τα αποδυτήρια κατά παράβαση του άρθρου 4(κβ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ

Απόφαση: Πρόστιμο.

στον  αγώνα  Πρωταθλήματος  Β’  Κατηγορίας,  Α’  Φάση ΟΜΟΝΟΙΑ Αραδίππου – ΑΛΚΗ Ορόκλινης/22.10.2022 (6η αγωνιστική).

*Καταγγελία κατά:

(α) της ΑΛΚΗΣ Ορόκλινης για επεισόδιο που προκλήθηκε μετά το τέλος του αγώνα (σύρραξη) μεταξύ ποδοσφαιριστών και παραγόντων της ομάδας με ποδοσφαιριστές και παράγοντες της αντίπαλης ομάδας στον χώρο έξω από τα αποδυτήρια κατά παράβαση του άρθρου 4(κβ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ

Απόφαση: Πρόστιμο.

(β) του TEYE THOMAS ZOGBLAH, ποδοσφαιριστή της ΑΛΚΗΣ Ορόκλινης για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε προς την κερκίδα της αντίπαλης ομάδας μετά το τέλος του αγώνα (χειροκροτούσε προκλητικά και απευθυνόταν λεκτικά προς τους οπαδούς της φιλοξενούσας ομάδας στην γλώσσα του) κατά παράβαση του άρθρου 4(γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.

Απόφαση: Αποκλεισμός από ένα αγώνα και πρόστιμο.

στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας, A’ Φάση ΟΜΟΝΟΙΑ Αραδίππου – ΑΛΚΗ Ορόκλινης/22.10.2022 (6η αγωνιστική).

*Καταγγελία κατά της ΠΕΓΕΙΑΣ 2014 για φτύσιμο από οπαδούς της ομάδας προς ποδοσφαιριστές και μέλη του τεχνικού επιτελείου της αντίπαλης ομάδας μετά το τέλος του αγώνα κατά την αποχώρηση τους από τον αγωνιστικό χώρο κατά παράβαση του άρθρου 10.2 (στ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.

Απόφαση: Πρόστιμο.

στον αγώνα  Πρωταθλήματος  Β’  Κατηγορίας,  Α’  Φάση ΠΕΓΕΙΑ 2014 – ΠΟ ΑΧΥΡΩΝΑΣ ΟΝΗΣΙΛΟΣ/22.10.2022 (6η αγωνιστική).

*Καταγγελία κατά:

(α) του ΠΟ ΑΧΥΡΩΝΑΣ ΟΝΗΣΙΛΟΣ γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες), κατά παράβαση του άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.

Απόφαση: Πρόστιμο.

(β) του ΡΑΦΑΗΛ ΑΧΙΛΛΕΩΣ, ποδοσφαιριστή του ΠΟ ΑΧΥΡΩΝΑΣ ΟΝΗΣΙΛΟΣ για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε στο 75ο λεπτό προς τον γυμνασίαρχο του αγώνα (τον εξύβρισε) κατά παράβαση των άρθρων 4(γ) και 9(ια) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ

Απόφαση: Αποκλεισμός από δύο αγώνες και πρόστιμο.

στον αγώνα  Πρωταθλήματος  Β’  Κατηγορίας,  Α’  Φάση ΠΕΓΕΙΑ 2014 – ΠΟ ΑΧΥΡΩΝΑΣ ΟΝΗΣΙΛΟΣ/22.10.2022 (6η αγωνιστική).

*Καταγγελία κατά του ΟΘΕΛΛΟΥ Αθηαίνου  γιατί προκάλεσε την καθυστέρηση έναρξης του αγώνα κατά 10 λεπτά κατά παράβαση του άρθρου 4(α) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ

Απόφαση: Πρόστιμο.

στον αγώνα  Πρωταθλήματος  Β’  Κατηγορίας,  Α’  Φάση ΟΘΕΛΛΟΣ Αθηαίνου – ΕΝΥ ΔΙΓΕΝΗΣ Ύψωνα /23.10.2022 (6η αγωνιστική).

*Καταγγελία κατά:

(1) της ΕΝΥ ΔΙΓΕΝΗ Ύψωνα:

(α) η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες), κατά παράβαση του άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.

Απόφαση: Πρόστιμο.

(2) του ΑΝΤΩΝΗ ΜΗΤΑ ποδοσφαιριστή της ΕΝΥ ΔΙΓΕΝΗ Ύψωνα για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε στο 65ο λεπτό του αγώνα (χτύπησε και έσπασε την πόρτα των αποδυτηρίων) κατά παράβαση του άρθρου 4(γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.

Απόφαση: Πρόστιμο.

στον αγώνα  Πρωταθλήματος  Β’  Κατηγορίας,  Α’  Φάση ΟΘΕΛΛΟΣ Αθηαίνου – ΕΝΥ ΔΙΓΕΝΗΣ Ύψωνα /23.10.2022 (6η αγωνιστική).

*Καταγγελία κατά της ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες), κατά παράβαση του άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π. στον αγώνα Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας, Α’ Φάση  ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς – ΚΟΥΡΡΗΣ Ερήμης/22.10.2022 (4η αγωνιστική).

Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά της ΑΕΛ Λεμεσού γιατί δεν συμπλήρωσε και δεν επιβεβαίωσε ηλεκτρονικά στο σύστημα comment το Φύλλο αγώνος, κατά παράβαση των όσων καθορίζονται στα άρθρα 12 – 15 του Κεφαλαίου ΙΧ της Προκήρυξης Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας περιόδου 2022/2023 και της Προκήρυξης Πρωταθλήματος Νέων και Παίδων περιόδου 2022/2023 στον αγώνα Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Cablenet Α’ Κατηγορίας  ΑΕΚ Λάρνακας – ΑΕΛ Λεμεσού/22.10.2022 (6η αγωνιστική).

Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά του ΕΡΜΗ Αραδίππου γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες), κατά παράβαση του άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος Νέων  Κ-19 B’ Κατηγορίας ΕΡΜΗΣ Αραδίππου – ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ Πολεμιδιών/23.10.2022 (4η αγωνιστική).

Απόφαση: Πρόστιμο.

*Μη διεξαχθείς αγώνας Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Β’ Κατηγορίας ΕΝΥ ΔΙΓΕΝΗΣ Ύψωνα – ΑΛΚΗ Ορόκλινης /23.10.2022 (4η αγωνιστική).

Απόφαση: Ο αγώνας κατακυρώνεται με σκορ 3-0 υπέρ της Ε.Ν.Υ. Πρόστιμο στην Αλκή.

*Μη διεξαχθείς αγώνας Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Γ’ Κατηγορίας ΟΛΥΜΠΙΑΣ Λυμπιών – ΕΛΗΑ Λυθροδόντα /23.10.2022 (4η αγωνιστική).

Ο αγώνας κατακυρώνεται με σκορ 3-0 υπέρ της Ολυμπιάς. Πρόστιμο στην Εληά.

*Καταγγελία κατά της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Δερύνειας γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες), κατά παράβαση του άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος Νέων  Κ-19 Γ’ Κατηγορίας ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Δερύνειας – ΑΣΙΛ  Λύσης/23.10.2022 (4η αγωνιστική).

Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά του ΑΠΟΛΛΩΝΑ Λεμεσού για είσοδο φιλάθλων στον αγωνιστικό κατά την διάρκεια του ημιχρόνου κατά παράβαση του άρθρου 10.2(α) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Ανώτατης Κατηγορίας Παίδων Κ-17 Α’ Φάση ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ Λεμεσού – ΑΕΚ Λάρνακας/22.10.2022 (5η αγωνιστική).

Απόφαση: Πρόστιμο.

*Μη  διεξαχθείς  αγώνας   Πρωταθλήματος  Παίδων  Κ-17 ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ FC – AEZ Ζακακίου/23.10.2022 (3η αγωνιστική).

Απόφαση: Ο αγώνας κατακυρώνεται με σκορ 3-0 υπέρ της Γεροσκήπου. Πρόστιμο στην ΑΕΖ.

*Διακοπέντας αγώνας Πρωταθλήματος Παίδων Κ-16 VALENCIA CF SOCCER SCHOOL – ΠΟ Ξυλοτύμπου 2006 /23.10.2022 (3η αγωνιστική).

Απόφαση: Ο αγώνας κατακυρώνεται με σκορ 10-1 υπέρ της VALENCIA.

*Καταγγελία κατά:

(α) του ΠΟ Ξυλοτύμπου 2006 γιατί χρησιμοποίησε στον ως προπονητή της ομάδας τον Αντρέα Μάτσαγκο χωρίς να τον δηλώσει και να πληρώσει το σχετικό παράβολο όπως αυτό καθορίζεται από τη ΚΟΠ κατά παράβαση των άρθρων 3,4,5,6 και 14 του Κεφαλαίου ΧΙΙΙ  της  Προκήρυξης  Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας  περιόδου 2022-2023 και της Προκήρυξης Πρωταθλήματος Νέων και Παίδων περιόδου 2022-2023.

Απόφαση: Πρόστιμο.

(β) του Αντρέα Μάτσαγκου γιατί βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας κατά την διάρκεια του πιο πάνω αγώνα χωρίς να έχει την άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου δεν υπήρχε (κατατεθειμένο παράβολο) όπως τούτο καθορίζεται από την ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου 4 του Κεφαλαίου ΧΙΙΙ της Προκήρυξης Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας περιόδου 2022-2022 και της  Προκήρυξης   Πρωταθλήματος Νέων  και  Παίδων   περιόδου 2022-2023.

Απόφαση: Αποκλεισμός από δύο αγώνες.

στον αγώνα Πρωταθλήματος Παίδων Κ-16 περιόδου 2022-2023 VALENCIA CF SOCCER SCHOOL – ΠΟ Ξυλοτύμπου 2006 /23.10.2022 (3η αγωνιστική).

*Καταγγελία κατά της ΠΑΕΕΚ Κερύνειας γιατί δεν συμμορφώθηκε με τις οδηγίες της Εγκυκλίου με Αρ. 176/2022-2023 ημερομηνίας 18.7.2022 και συγκεκριμένα είχε γραμμένο στο φύλλο αγώνα άτομο που δεν ήταν καταχωρημένο στο σύστημα comment (τραυματιοφορέας) στον αγώνα Πρωταθλήματος Παίδων U15, Α’ Φάση ΠΑΕΕΚ Κερύνειας – ΑΣΙΛ Λύσης/23.10.2022 (3η αγωνιστική).

Απόφαση: Πρόστιμο.

Καταγγελία κατά:

(α) του ΧΑΛΚΑΝΟΡΑ Ιδαλίου γιατί  χρησιμοποίησε  στον  πιο  πάνω   αγώνα  τον Ζαχαρία Γιακουμή ως προπονητή του σωματείου άτομο για το οποίο δεν υπέβαλε στο σύστημα τα προσόντα και/ή συμβόλαιο του κατά παράβαση των άρθρων 3, 4, και 14 του Κεφ. ΧΙΙΙ της Προκήρυξης Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας περιόδου  2022-2023 και του  Κεφ. VI της Προκήρυξης   Πρωταθλήματος   Νέων  και    Παίδων   περιόδου 2022-2023.

Απόφαση: Πρόστιμο.

(β) του Ζαχαρία Γιακουμή, προπονητή του ΧΑΛΚΑΝΟΡΑ Ιδαλίου ο οποίος βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας κατά την διάρκεια του πιο πάνω αγώνα χωρίς να έχει την άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου δεν υπήρχε (κατατεθειμένο συμβόλαιο) κατά παράβαση των άρθρων 3, 4 και 14 του Κεφ. ΧΙΙΙ της Προκήρυξης Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας περιόδου 2022-2023 και του Κεφ. VI της Προκήρυξης Πρωταθλήματος Νέων και Παίδων περιόδου 2022-2023.

Απόφαση: Αποκλεισμός από δύο αγώνες.

στον αγώνα Πρωταθλήματος Παίδων Κ-14 ΧΑΛΚΑΝΟΡΑΣ Ιδαλίου – STRIPES FA/23.10.2022 (2η αγωνιστική).

*Καταγγελία κατά:

(α) του ΧΑΛΚΑΝΟΡΑ Ιδαλίου γιατί  χρησιμοποίησε  το Νικόλα Παπαζαχαρίου ως προπονητή του σωματείου άτομο για το οποίο δεν υπέβαλε στο σύστημα τα προσόντα και/ή συμβόλαιο του κατά παράβαση των άρθρων 3, 4, και 14 του Κεφ. ΧΙΙΙ της Προκήρυξης Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας περιόδου  2022-2023 και του  Κεφ. VI της Προκήρυξης   Πρωταθλήματος   Νέων και    Παίδων   περιόδου 2022-2023.

Απόφαση: Πρόστιμο.

(β) του Νικόλα Παπαζαχαρίου προπονητή του ΧΑΛΚΑΝΟΡΑ Ιδαλίου ο οποίος βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας κατά την διάρκεια του πιο πάνω αγώνα χωρίς να έχει την άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου δεν υπήρχε (κατατεθειμένο συμβόλαιο) κατά παράβαση των άρθρων 3, 4 και 14 του Κεφ. ΧΙΙΙ της Προκήρυξης Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας περιόδου 2022-2023 και του Κεφ. VI της Προκήρυξης Πρωταθλήματος Νέων και Παίδων περιόδου 2022-2023.

Απόφαση: Αποκλεισμός από δύο αγώνες.

στον αγώνα Πρωταθλήματος Παίδων Κ-15 Α’ Φάση ΟΛΥΜΠΙΑΣ Λυμπιών-ΧΑΛΚΑΝΟΡΑΣ Ιδαλίου/23.10.2022(2η αγωνιστική).

*Ο αγώνας  Πρωταθλήματος Παίδων Κ-14 ΟΜΟΝΟΙΑ Αραδίππου – ΑΣΙΛ Λύσης/23.10.2022 (2η αγωνιστική) για την τύχη του.

Απόφαση: Ο αγώνας κατακυρώνεται με σκορ 5-1 υπέρ του ΑΣΙΛ Λύσης.

*Καταγγελία κατά του ΕΡΜΗ Αραδίππου γιατί παρέλειψε να πληρώσει χρηματική ποινή €1000= που επιβλήθηκε στο σωματείο στις 14.09.2022 από την Δικαστική Επιτροπή στον αγώνα Κυπέλλου COCA-COLA Β’ Φάση περιόδου 2021/2022 ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ Παραλιμνίου – ΕΡΜΗΣ Αραδίππου/19.01.2022 αν και παρήλθαν 30 μέρες κατά παράβαση του άρθρου 17 των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.

Απόφαση: Ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών, εκτός αν το πρόστιμο πληρωθεί εντός των επόμενων 30 ημερών.

*Καταγγελία κατά της ΑΕΖ Ζακακίου γιατί παρέλειψε να πληρώσει χρηματική ποινή €2000= που επιβλήθηκε στο σωματείο στις 21.09.2022 από την Δικαστική Επιτροπή στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας ΠΕΓΕΙΑ 2014 – ΑΕΖ Ζακακίου /09.09.2022 (1η αγωνιστική) αν και παρήλθαν 30 μέρες κατά παράβαση του άρθρου 17 των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.

Απόφαση: Ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών, εκτός αν το πρόστιμο πληρωθεί εντός των επόμενων 30 ημερών.

*Καταγγελία κατά της ΠΕΓΕΙΑΣ 2014 γιατί παρέλειψε να πληρώσει χρηματική ποινή €2000= που επιβλήθηκε στο σωματείο στις 21.09.2022 από την Δικαστική Επιτροπή στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας  ΠΕΓΕΙΑ 2014 – ΑΕΖ Ζακακίου /09.09.2022 (1η αγωνιστική) αν και παρήλθαν 30 μέρες κατά παράβαση του άρθρου 17 των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.

Απόφαση: Ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών, εκτός αν το πρόστιμο πληρωθεί εντός των επόμενων 30 ημερών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Sponsored by Bank of Cyprus

Πέθανε ο Hall of Famer Γουίλις Ριντ…

Πένθος στο NBA για τον θάνατο του Γουίλις Ριντ,...

«Έφυγα από την Παρί και έχασα 10 εκ. ευρώ, το μεγαλύτερο λάθος…»

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν μιλώντας στο κανάλι του Κρίστιαν Βιέρι...

Ήρθε σε «ρήξη» με τον πρόεδρο και παραιτείται!

Προς την ολοκλήρωσή της φαίνεται να οδεύει η συνεργασία...

Nέος αρχηγός στην Εθνική Βελγίου ο Ντε Μπρόινε!

Νέα εποχή από... πολλές πλευρές για την εθνική Βελγίου! Μετά...

«Η καριέρα μου ήταν ένα υπέροχο ταξίδι…»

Ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ έβαλε τον επίλογο σε μία τεράστια...

Ανεπαρκή τα στοιχεία πως η Μπαρτσελόνα επηρέασε διαιτητές!

Σημαντική εξέλιξη στην υπόθεση Νεγκρέιρα! Οι Ισπανοί εισαγγελείς κατέθεσαν κατηγορίες...

ΚΟΝΑΤΕ: «Του αξίζει να είναι αρχηγός»!

Ο Ιμπραϊμά Κονατέ αναφέρθηκε στον Κιλιάν Εμπαπέ και το...

ΤΕΜΠΗ: Τα ρίχνουν ο ένας στον άλλον και όλοι μαζί στους προηγούμενους…

Μια σειρά από πρόσωπα, συνδεδεμένα μεταξύ τους σε ένα...

Αποβλήθηκε…προσπάθησε να ξαναμπεί με λοστό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Χαμός επικράτησε στην αναμέτρηση της Κλουζ κόντρα στην Οραντέα...

Έτοιμος για επαφές στις Βρυξέλλες ο Χριστοδουλίδης…

Μια πρώτη γεύση από το επικείμενο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο των...

Ο Ρομπέρζ που επιστρέφει και ο Εκπολό που… δεν βγαίνει!

Η 5η σερί νίκη του Απόλλωνα ήρθε με μια...

Ο…ΓΡΙΦΟΣ ΜΠΕΝ;

Τη Δευτέρα 3 Απριλίου, θα λυθεί ο γρίφος-ερώτημα κατά...

Στέφθηκε πρωταθλήτρια μετά από 31 χρόνια η Ολυμπιάδα! (ΦΩΤΟΣ-ΒΙΝΤΕΟ)

Τριανταένα χρόνια ήταν πολλά και έφτασαν στο τέλος τους!...

Mε ποδοσφαιριστές από τη β’ ομάδα οι προπονήσεις!

Λόγω των πολλών απουσιών (13 στο σύνολο) για ποδοσφαιριστές...

Έχασε την πρωτιά και περιμένει αντίπαλο στα playoffs…

Καλή η προσπάθεια της ΑΕΚ, που ηττήθηκε όμως από...

Με σκορ ΝΒΑ (και στην παράταση) το ΑΠΟΕΛ τον Απόλλωνα… (ΦΩΤΟΣ-BΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

Το AΠΟΕΛ, μετά από πεντάλεπτη παράταση, κέρδισε στο Λευκόθεο...

Το ξεκαρδιστικό ανέκδοτο του ΜΑΛΕ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο 67ο επεισόδιο της εκπομπής Balla με τον Μάλε,...

Από βδομάδας τα σπουδαία…

Την ερχόμενη βδομάδα θα προκύψουν οι οριστικές εξελίξεις στο...

ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΔΕΣ…

Ότι και να πει, ότι και να γράψει κάποιος...

Με το ένα πόδι εκτός τετράδας η Φενέρ… (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

Τεράστιο πισωγύρισμα για τη Φενέρμπαχτσε, που ηττήθηκε στην Κωνσταντινούπολη...

Η επόμενη μέρα, οι διεθνείς και το πρόγραμμα…

Στην ΑΕΚ καλούνται να διαχειριστούν σωστά τη βαριά ήττα...

Νίκη και δεύτερη θέση για ΑΕΚ…(ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

Με νικηφόρο αποτέλεσμα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην 1η...

Αυτά ισχύουν για το Μοχάμεντ Μπεν…

Αν είναι κάποιος που μπορεί να επωφεληθεί από τη...

Νίκη της Ανόρθωσης επί της ΕΝΠ…(ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

Με εκτός έδρας νίκη για την Ανόρθωση τελείωσε το...

ΛΑΥΡΙΟ 75-103 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Άνετη επικράτηση! (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

Το βράδυ της Τρίτης (21/3), Λαύριο και Ολυμπιακός έπρεπε...

Εύκολο διπλό του Κεραυνού…

Mε άλλη μία νίκη, την 19η του, ολοκλήρωσε την...

ΧΩΡΙΣΕ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ…

Μία είδηση με ξεχωριστό ενδιαφέρον. Χώρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς...

«Φωνάζουν» τον Τεϊσέιρα για να ανανεώσει!

Ένα από τα συμβόλαια που ολοκληρώνονται με το τέλος...

Χωριστές συναντήσεις με Μακρόν και Σολτς…

Χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν,...

ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ…

Θα…πέσει και μπόλικο χρήμα στο τραπέζι. Σημειώστε την πληροφορία...

Έγραψε ιστορία ο Κακόριν!

Ο Αλεξάντερ Κακόριν έγραψε την δική του προσωπική ιστορία...

ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ: «Δεν σκέφτηκα ποτέ να τα παρατήσω»

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, ενόψει της προετοιμασίας της εθνικής Σουηδίας,...

Ακύρωσε το συμβόλαιο του Γκάβι η La Liga!

Ο Γκάβι θα μπορεί να αποχωρήσει ως ελεύθερος από...

ΝΕΟ ΜΕ ΒΛΑΝΤΑΝ…

Επιστρέφει στην Κύπρο ο Σέρβος και αρχίζει προπονήσεις, εν...

Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία της Εθνικής…

Με όλους τους ποδοσφαιριστές να προπονούνται κανονικά, συνεχίστηκε την...

«Επηρεάστηκε από οπαδούς της Ομόνοια 29Μ το ματς, να κατακυρωθεί υπέρ μας 3-0»!

Όπως ενημέρωσε ο ΠΑΣΠ ο «πρόεδρος της Πέγειας 2014...

Ο ποιητής του ποδοσφαίρου που έπαιζε με χαμόγελο! (ΦΩΤΟΣ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ροναλντίνιο, ή Ρόνι, ή «μάγος»… Μπορείς να τον πεις όπως...

«Ζεσταίνει» τους Απολλωνίστες με Πίττα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Απόλλων ετοιμάζει την παρακάμερα του ντέρμπι με την...

ΣΕΡΙ ΜΕ ΑΡΗ;

Θα καταφέρει ο Αντόνε να διευθύνει το αλάνθαστο σερί...

Αυτοί που δεν έχασαν ματς με τον Σωφρόνη στον πάγκο…

Μικρό το δείγμα αλλά αρκετό για να διαφανεί η...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εκνευρισμός στον Απόλλωνα: Δεν αποδέχονται την παραπομπή Ουάρντα!

Μεγάλος είναι ο εκνευρισμός στον Απόλλωνα μετά και την...

ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΚΑΚΟΡΙΝ: Παίρνει 500 από τον Άρη και 1.2.εκατ. από τη Φιορεντίνα

Ο Κακόριν, έχει κλειστό συμβόλαιο μέχρι το 2025 με...

ΑΝΔΡΕΑΣ-ΑΕΚ

Ο Παττίχης δεν απογοητεύεται και δεν αλλάζει άποψη. Εξακολουθεί...

Δύο επιταγές για το Λάρκου και…τελείωσε!

Η συμφωνία της διοίκησης Ανδρέα Σάντη με τον πρώην...

Το πρόγραμμα μέχρι την…Πρωτομαγιά!

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοινώνει το πρόγραμμα διεξαγωγής αγώνων...

ΑΛΦΑΜΕΓΑ STADIUM: Ψηφίστηκε 6ο καλύτερο γήπεδο για το 2022! (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Σημαντική διάκριση για το νέο γήπεδο Λεμεσού ΑΛΦΑΜΕΓΑ Stadium...

ΟΥΑΡΝΤΑ-ΝΕΟ

Το λένε και το πιστεύουν στον Απόλλωνα. Ότι δεν...

«Δεμένος» ο…χαμηλόμισθος Μπαμπίκα!

Για άλλη μια φορά…μάγεψε με την απόδοσή του ο...

Δικαιολογίες τέλος, η ώρα της ευθύνης!

Το να χάσεις είναι ένα πράγμα, το να διασυρθείς...

ΧΩΡΙΣ ΝΤΑΛΣΙΟ…

Θα απουσιάσει από τις προπονήσεις του ΑΠΟΕΛ ο Ντάλσιο,...

INSTAGRAM

1,564 Followers
Follow