Εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων έμεινε η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία γνώρισε την ήττα (2-0) στο «Ντραγκάο» από την Πόρτο! Με τη νίκη αυτή, οι «δράκοι» πέρασαν ως πρώτοι από τον όμιλο, καθώς Λεβερκούζεν και Μπριζ έμειναν στην ισοπαλία στην «BayArena». Αυτό το αποτέλεσμα ήταν αρκετά για τις «ασπιρίνες», που συνεχίζουν στο Europa League.
Στο «Ντραγκάο» η Πόρτο χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, επικράτησε εύκολα 2-0 της Ατλέτικο. Μάλιστα, άνοιξε το σκορ με το… καλησπέρα, με τον Ταρεμί στο 5ο λεπτό να εκμεταλλεύεται την ολιγωρία στην άμυνα των «ροχιμπλάνκος» και να πλασάρει σε κενή εστία, έπειτα από ασίστ του Εβανίλσον, για το 1-0.
Στο 24′, οι «δράκοι» διπλασίασαν τα τέρματά τους. Ο Γκαλένο έκανε την κούρσα από τα αριστερά, έκανε τη συρτή σέντρα στην περιοχή, με τον Εουστάκιο να έρχεται σαν… τρέιλερ και κάνει το 2-0. Στο 37′ ο Οτάβιο έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 3-0, με τον Όμπλακ να είναι στη σωστή θέση και να αποσοβεί τον κίνδυνο. Το 2-0 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος η «Ατλέτι» δεν κατάφερε να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Ντιόγκο Κόστα, ενώ η Πόρτο ήταν αυτή που έχασε αρκετές ευκαιρίες για να πετύχει κι άλλο τέρμα. Το μόνο που κατάφερε το σύνολο του Σιμεόνε, ήταν να μειώσει με αυτογκόλ του Μαρκάνο στο 90+5′. Με αυτή τη νίκη, η Πόρτο έφτασε τους 12 βαθμούς, πέρασε την Μπριζ, και προκρίθηκε ως πρώτη από τον όμιλο.

MΠΡΙΖ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 0-0
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Μπριζ μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, ωστόσο η Λεβερκούζεν είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 33ο λεπτό, με τον Ντιαμπί από καλή θέση να μην μπορεί να νικήσει τον Μινιολέ. Στο 45+1, ο Φρίμπονγκ έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, καθώς το σουτ που επιχείρησε από πλάγια θέση, βρήκε τη… λάθος πλευρά των διχτυών. Έτσι, το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ.
Στο δεύτερο μέρες, οι «ασπιρίνες» είχαν ευκαιρίες να σκοράρουν, αρχικά με την κεφαλιά του Σικ στο 55′, με τον Μινιολέ και πάλι να πραγματοποιεί εξαιρετική επέμβαση, και 3 λεπτά αργότερα, με τον Ντεμιρμπάι, το σουτ του οποίου πέρασε πάνω από την εστία του Βέλγου τερματοφύλακα. Η Μπριζ δεν κατάφερε να βρει τρόπο να απειλήσει την εστία του Χραντέτσκι, με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται χωρίς σκορ.