Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν αντιμετώπισε κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ η Άρσεναλ, διαλύοντάς τη με 5-0 στο Λονδίνο και ανεβαίνοντας ξανά στην κορυφή της Premier! Ανησυχία για Σάκα, αποχώρησε τραυματίας.
To ματς:
Στο 5ο μόλις  λεπτό ο Σακά σέντραρε από δεξιά και ο Μαρτινέλι με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την Άρσεναλ ενώ στο 8’ το σουτ του Μαρτινέλι πέρασε μόλις έξω. Στο 20’ ο Τζάκα έκανε το γύρισμα στην περιοχή και ο Μαρτινέλι πάσαρε αλλά ο Λόντι έσωσε στη γραμμή και στο 43’ το σουτ του Λίνγκαρντ σταμάτησε στα σώματα.
Στην επανάληψη η Άρσεναλ ήταν καταιγιστική και στο 49ο λεπτό ο Νέλσον με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Χέντερσον για το 2-0 ενώ στο 52’ ο ίδιος έκανε το 3-0 με πλασέ μετά από γύρισμα του Ζεσούς. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Παρτέι με φοβερό φαλτσαριστό σουτ εκτός περιοχής ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0 ενώ στο 59’ ο Χέντερσον είπε όχι σε σουτ του Ζεσούς όπως έκανε και στο 67’.
Στο 78ο λεπτό ο Έντεγκααρντ με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 5-0 ενώ στο 85’ μετά από κόρνερ, ο Γουάιτ πήρε  την κεφαλιά αλλά ο Ζεσούς δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα εξ επαφής.
ΑΡΣΕΝΑΛ: Ράμσντεϊλ, Τομιγιάσου (63’ Σέντρικ), Γκάμπριελ, Σαλιμπά (75’ Τίρνεϊ), Γουάιτ, Τζάκα (75’ Ενκετιά), Παρτέι, Έντεγκααρντ, Σακά (26’ Νέλσον), Ζεσούς, Μαρτινέλι (63’ Βιέιρα)
ΦΟΡΕΣΤ: Χέντερσον, Κουκ, Οριέ, ΜακΚένα, Λόντι (63’ Γουόραλ), Κουγιατέ (81’ Ο’Μπράιεν), Φρόιλερ, Λίνγκαρντ (56’ Ντένις), Γκιμπς Γουάιτ (56’ Τζόνσον), Γέιτς, Αβονίγι (63’ Ουίλιαμς)
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ