Η μεγάλη στιγμή πλησιάζει. Την ερχόμενη Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ιστιοσανίδας OPAP TECHNO 293, που έχει τεθεί υπό την αιγίδα του αξιότιμου Υπουργού Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, κ. Πρόδρομου Προδρόμου.  
Η αρχή θα γίνει στις 18:30 με την παρέλαση των αθλητών από τον Μόλο, οι οποίοι θα περάσουν από το παλιό λιμάνι και θα τερματίσουν στην κεντρική πλατεία της Μαρίνας. Εκεί στις 19:00 θα αρχίσει η τελετή έναρξης της μεγάλης αυτής διοργάνωσης που  φιλοξενείται για πρώτη φορά στην Κύπρο.
Αξίζει να αναφερθεί ότι η τελετή έναρξης και η παρέλαση είναι ανοιχτές προς το κοινό και ως ΚΙΟ καλούμε όλο τον κόσμο να παρευρεθεί και να παρακολουθήσει τόσο την παρέλαση όσο και την τελετή έναρξης.
Θυμίζουμε ότι στους αγώνες, που θα πραγματοποιηθούν στο Εθνικό Ιστιοπλοϊκό Κέντρο στον Άγιο Τύχωνα από την 1η μέχρι την 5η Νοεμβρίου, θα λάβουν μέρος 250 νεαροί ιστιοπλόοι απ’ όλο τον κόσμο. Οι απονομές και η τελετή λήξης θα λάβουν χώρα στο θεατράκι παρά το Ιστιοπλοϊκό Κέντρο στις 5 Νοεμβρίου η ώρα 19.00.
https://www.youtube.com/watch?v=FN4xcBjIxPs