Που το πάει η Ομόνοια; Με απολογισμό 5 ήττες σε 8 αγωνιστικές, δημιουργεί από νωρίς συνθήκες τέτοιες που χάνει την εμπιστοσύνη, ακόμα και όλων αυτών που την είχαν αποθεώσει πριν από 10 μέρες στο «Ολντ Τράφορντ».
Αυτό που είδαμε στο «Στέλιος Κυριακίδης» ήταν μία ομάδα γεμάτη από αδυναμίες και γεμάτη από σημάδια απογοήτευσης.
Δέχθηκε με κατεβασμένα τα χέρια, μία βαριά ήττα και συμπλήρωσε τρεις σερί αγωνιστικές με τον εξής αρνητικό απολογισμό.
Μηδέν βαθμούς με συντελεστή τερμάτων  0-5!!!
Πως θα μπορέσει και αν θα μπορέσει ο νέος προπονητής (βλέπε Φερέρα) να διορθώσει αυτή την εικόνα και να ξαναβάλει την ομάδα σε νικηφόρο πορεία, είναι κάτι που δημιουργεί πολλές μα πολλές αμφιβολίες.
Η Ομόνοια που είναι στο μείον 11 βαθμούς από την πρωτοπόρο ομάδα, θα κάνει όπως φαίνεται αγώνα για να προλάβει μία θέση στην πρώτη 6άδα. Αυτός είναι πλέον ο στόχος της, σύμφωνα με όσα μας δείχνει στο πρωτάθλημα.
Σημείωσε παράλληλα τον εξής τραγικό απολογισμό. Σε αγωνιστικές δέχθηκε 5 ήττες και από τους 24 βαθμούς, έχει μόλις 9.

Μετά το τέλος του αγώνα στο «Στέλιος Κυριακίδης» ξέσπασαν αρκετοί Ομονοιάτες στα ΜΚΔ. Ζητούν εξηγήσεις από τη διοίκηση και από τους ποδοσφαιριστές. Άλλοι πάλι, θυμήθηκαν το Χένινγκ Μπεργκ και άλλοι τα βάζουν με όποιον θυμηθούν.
Γενικώς, η Ομόνοια (σαν ομάδα) δίνει την ευκαιρία για να δημιουργηθεί εκ νέου εσωστρέφεια με την απομάκρυνση το Νιλ Λένον, να μην φαίνεται να αποτελεί τη δικαιολογία που πείθει μία μεγάλη μερίδα φιλάθλων.
Και μην ξεχνάτε. Ότι στην επόμενη αγωνιστική (Δευτέρα 31 Οκτωβρίου) έρχεται το ντέρμπι με την Ανόρθωση στο ΓΣΠ και ο καθένας αντιλαμβάνεται τι σημαίνει να μην νικήσει ούτε στην 9η αγωνιστική…