Για τη νίκη επί του Άρη, το επόμενο ματς με τη Φενέρ κι ότι αφορά την ΑΕΚ, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας της Λάρνακας, Κυριάκος Δημητρίου.

-Για τη νίκη επί της ομάδας της Λεμεσού: «Ήταν σπουδαίο διπλό. Το χρειαζόμασταν και το θέλαμε πάρα πολύ. Το παλέψαμε μέχρι εκεί που δεν πήγαινε άλλο. Πήραμε το αποτέλεσμα μετά από ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι. Αποκτά μεγαλύτερη αξία, με τον προπονητή να δείχνει εμπιστοσύνη σε όλο το υλικό, απέναντι σε μια ομάδα που μας έβαλε κάτι παραπάνω από δύσκολα. Ήταν η πιο σημαντική νίκη».

-Για τις πολλές αλλαγές στην 11άδα: «Δεν μπορείς να μην κάνεις αλλαγές. Ακόμη και στο ανώτερο επίπεδο. Αποδόθηκε λανθασμένα η χθεσινή μου δήλωση για τις ομάδες που παίζουν κάθε τρεις μέρες και κάνουν αλλαγές. Ήταν πολύ σημαντικό να φρεσκάρει την ομάδα για να πάρει το αποτέλεσμα».

-Για την ανακοίνωση για τον αγώνα με τη Φενέρ: «Η ανακοίνωση βγήκε για να πούμε κάποια πράγματα με το όνομά τους. Η φιλοξενία από τη διοίκηση της Φενέρ ήταν υποδειγματική. Κάποια πράγματα είναι αυτονόητα. Θα κάνουμε το μέγιστο δυνατό να διεξαχθεί ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Δεν θέλουμε να μας απασχολήσει οτιδήποτε άλλο πέραν από το αγωνιστικό. Σήμερα θα αρχίσουμε και τη διάθεση των εισιτηρίων. Περιμένουμε ένα γεμάτο γήπεδο. Ζητάμε από τον κόσμο να δημιουργήσει καυτή ατμόσφαιρα, μέσα σε κόσμια πλαίσια. Θα έχουμε παραπάνω από έξι χιλιάδες».

-Για το αγωνιστικό: «Περιμένουμε να δούμε την κατάσταση των Γκιούρτσο και Άλτμαν. Κυρίως για τον δεύτερο. Ο Κάσας έτσι κι αλλιώς είναι εκτός λίστας».