Ολα πήγαν εξαιρετικά για την Μίλαν καθώς μετά τη νίκη της Τσέλσι κόντρα στην Ζάλτσμπουργκ στην Αυστρία, η ίδια επιβλήθηκε με 0-4 της Ντιναμό και πλέον χρειάζεται μια ισοπαλία εντός έδρας με την Ζάλτσμπουργκ για να βρεθεί στους «16». Μετά την επικράτηση των 7 φορές πρωταθλητών Ευρώπης, οι Μπλε πέρασαν ως πρώτοι στα νοκ-άουτ. Μαθηματικά στο κόλπο για το Europa League οι Κροάτες.
Πιο δυνατά μπήκε στο ματς η Ντιναμό, όμως η Μίλαν είχε την πρώττη καλή φάση στο 10’ με το σουτ του Κίερ. Στο 17’ ο Γκάμπια χρειάστηκε να κόψει πάνω στη γραμμή και στο 27’ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ξανά με τον Ρέμπιτς, ο οποίος δέχθηκε block στο σουτ που δοκίμασε από καλή θέση μέσα στην περιοχή. Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι είχε πάρει πλέον το πάνω χέρι στο ματς και μπορεί ο Λιβάκοβιτς στο 32’ να απέκρουσε την κεφαλιά του Ζιρού, όμως στο 39’ δεν μπόρεσε να κάνει κάτι στο… ψαράκι του Γκάμπια από κοντά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Τονάλι (0-1).
Στην επανάληψη όλα έγιναν άμεσα πολύ απλά. Όσο απλά τα κάνει πάντα να φαίνονται ο Ραφαέλ Λεάο, ο οποίος με τρομερό σόλο στο 49’ πέρασε όποιον βρήκε και πλάσαρε τον Λιβάκοβιτς (0-2). Το βράδυ δεν ήταν καλό για τους γηπεδούχους και ειδικά για τον Λιούμπιτσιτς. Στο 59’ ο αμυντικός της Ντιναμό έκανε πέναλτι στον Τονάλι και ο Ζιρού το 0-3 και στο 69’ ο ίδιος έβαλε αυτογκόλ μετά τη σέντρα του Λεάο για να διαμορφωθεί έτσι το 0-4 πουν δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε.
Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Αντε Τσάτσιτς): Λιβάκοβιτς, Πέριτς, Σούταλο, Ριστόβσκι (58’ Σπίκιτς), Μίσιτς (75’ Μπουλάτ), Αντέμι (57’ Μπατούρινα), Ιβάνουσεκ, Μοχαράμι, Λιούμπιτσιτς, Ορσιτς (75’ Μποκάι), Πέτκοβιτς (58’ Ντρμιτς).
Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Ταταρουσάνου, Καλούλου, Κίερ, Γκάμπια, Ερναντέζ (70’ Μπάλο-Τουρέ), Τονάλι, Μπενασέρ (70’ Πομπέγκα), Ντε Κετελάρε (52’ Κρούνιτς), Ρέμπιτς, Λεάο (70’ Μεσίας), Ζιρού.

Τα αποτελέσματα
Ζάλτσμπουργκ – Τσέλσι 1-2
(48’ Ανταμού – 23’ Κόβατσιτς, 64’ Χάβερτς)
Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Μίλαν 0-4
(39’ Γκάμπια, 49’ Λεάο, 59’ πεν. Ζιρού, 69’ αυτ. Λιούμπιτσιτς)
Η βαθμολογία

Τελευταία αγωνιστική (02/11)
Μίλαν – Ζάλτσμπουργκ
Τσέλσι – Ντιναμό Ζάγκρεμπ