Μετά τη νίκη του ΑΠΟΕΛ ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δήλωσε:
«Είμαι ευχαριστημένος. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που έδωσαν τα πάντα. Έχουμε προβλήματα αλλά δουλέψαμε πολύ. Πολύ σημαντική νίκη σε θέμα αυτοπεποίθησης, την αφιερώνουμε σε αυτό τον υπέροχο και όμορφο κόσμο που μας βοήθησε.
Έχουμε λίγο χρόνο να ξεκουραστούμε και να ετοιμαστούμε για άλλο ένα ντέρμπι».

ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ
«Ήταν ένα καλό παιχνίδι, πραγματικό ντέρμπι. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Δίκαια νικήσαμε, το θέλαμε πολύ, δουλέψαμε πολύ και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Τους είπα ότι από σε κάθε παιχνίδια πρέπει να γινόμαστε καλύτεροι. Προσωπικά αφιερώνω τη νίκη στους παίκτες μου γιατί αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές. Είναι και η ατμόσφαιρα σημαντική. Ήταν ένας άνεμος στις πλάτες μας ο κόσμος για να πάρουμε το παιχνίδι. Είχαμε ένα πλάνο στο παιχνίδι. Το ξέραμε ότι παίζαμε με μια καλή και δουλεμένη ομάδα που είναι και φορμαρισμένοι. Εμείς είχαμε να λύσουμε πολλά θέματα. Έχουμε παίκτες με τραυματισμούς που επιστρέφουν σιγά, σιγά και πρέπει να βλέπουμε τα πάντα για να καταλήγουμε στο ποιους χρησιμοποιούμε. Δεν κάναμε κάτι ακόμα. Πάμε να ξεκουραστούμε και από την Τρίτη να αρχίσουμε την προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι. Μέσα από την δουλειά θα έχουν καλύτερες μέρες».
Γι’ αυτά που του άρεσαν από την ομάδα του: «Πάντα κάθε ποδοσφαιρικό παιχνίδι είναι παιχνίδι λαθών. Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε όσο λιγότερα λάθη γίνεται. Εμένα μου αρέσει η πειθαρχία. Έβγαλαν ένταση και πάθος. Έπαιξαν και για τον εαυτό τους και για τον κόσμο».