Η Νάπολι κέρδισε δύσκολα με 4-1 στην έδρα της Κρεμονέζε, έδειξε χαρακτήρα και βρέθηκε μόνη πρώτη.
Στο 2ο λεπτό η κεφαλιά του Ραχμάνι σταμάτησε στο δοκάρι της Κρεμονέζε ενώ στο 10’ είχε δοκάρι και ο Τζανιμάκια και στην επαναφορά ο Ντέσερς αστόχησε σε κενό τέρμα.
Τελικά στο 24ο λεπτό ο Κβαρατσχέλια κέρδισε πέναλτι από τον Μπιανκέτι και ο Πολιτάνο έγραψε το 0-1 από την άσπρη βούλα.
Στο 46ο λεπτό ο Ράντου έσωσε μετά από σουτ του Ραζπαντόρι και στην επαναφορά ο Ανγκισά αστόχησε ενώ στην κόντρα ο Ασκακιμπάρ έπιασε μακρινό σουτ, η μπάλα κόντραρε και ο Ντέσερς με προβολή έκανε το 1-1.
Μάλιστα στο 54ο λεπτό ο Ντέσερς αστόχησε όντα ολομόναχος στην περιοχή και στο 56’ ο Ράντου είπε όχι σε νέο σουτ του Ραζπαντόρι. Στο 74ο λεπτό το σουτ του Μεϊτέ πέρασε μόλις έξω ενώ στο 76’ ο Μάριο Ρουί γέμισε από αριστερά και ο Σιμεόνε με κεφαλιά στο 2ο δοκάρι έγραψε το 1-2.
Και μάλιστα στο 90+3’ η Κβαρατσχέλια έφυγε στην κόντρα από αριστερά, έδωσε έτοιμο γκολ στον Λοσάνο κι εκείνος σε κενή εστία έγραψε το 1-3. Μάλιστα σε φάση καρμπόν στο επόμενο λεπτό ο Λοσάνο αστόχησε από κοντά ενώ στο 90+6′ μετά από σέντρα του Ντι Λορέντζο από δεξιά, ο Ολιβέρα με κεφαλιά έγραψε το 1-4.
ΚΡΕΜΟΝΕΖΕ: Ράντου, Μπιανκέτι, Λοτσοσβίλι, Βαλέρι (73’ Μπουοναϊούτο), Σερνίκολα, Κουαλιάτα, Ασκακιμπάρ (79’ Τσιοφάνι), Μεϊτέ, Ντέσερς (73’ Αϊβού), Τζανιμάκια (46’ Οκερέκε), Αφενά Γκιάν (62’ Εσκαλάντε)
ΝΑΠΟΛΙ: Μερέτ, Ρουί (82’ Ολιβέρα), Ντι Λορέντζο, Ραχμάνι (82’ Έστιγκορντ), Λομπότκα, Κιμ, Εντομπελέ (57’ Σιμεόνε), Ανγκισά, Πολιτάνο (73’ Λοσάνο), Κβαρατσχέλια, Ραζπαντόρι (73’ Ζιελίνσκι)
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ