Ο Δημήτρης Χριστοφόρου, εκπρόσωπος τύπου της Κυρίας, μίλησε για όλα όσα αφορούν την Ανόρθωση, στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0.
Οι τοποθετήσεις του:
Για το πως είναι η ομάδα μετά τις συναντήσεις της διοίκησης: «Κάναμε μια ήττα σε ένα ντέρμπι στο γήπεδο μας και πάντα στις μεγάλες ομάδες μετά από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα υπάρχει η συζήτηση που τη συνοδεύει για το τι μπορεί να κάνει. Η διοίκηση δεν μπορεί παρά να προβληματίζεται και να ζητά εξηγήσεις από τους υπεύθυνους. Υπήρξαν επαφές και η κατάληψη ήταν η ανακοίνωση που εκδόθηκε και προφανώς κάθε φορά που συζητάς με άλλον να παίρνεις αποφάσεις. Συζητούμε λες και έχει ολοκληρωθεί η σεζόν της Ανόρθωσης. Αυτά είναι συμπεράσματα που τα βγάζεις τον Απρίλη ή τον Μάη. Είμαστε στον Οκτώβριο ακόμα, χρειαζόμαστε ηρεμία και μπορούμε να ανατρέψουμε τα δεδομένα».
Για το ματς με την ΕΝΠ: «Δεν μπορούμε να κοιτάζουμε πιο πέρα από αυτό που έχουμε μπροστά μας και μπροστά μας έχουμε ένα δύσκολο ματς με την ΕΝΠ στο «Τάσος Μάρκου». Είναι μια καλή ομάδα και θέλει τη νίκη για τους δικούς της λόγους. Όσο δεν κερδίζουμε θα μεγεθύνεται το πρόβλημα. Αν νικήσουμε την ΕΝΠ θα συζητούμε για το δύο στα δύο που θα θέλουμε να κάνουμε με τη Δόξα. Άρα η απόδοση της ομάδας είναι αυτή που καθορίζει και τη συζήτηση μας».
Και πρόσθεσε: «Η χρονιά δεν έχει χαθεί και για να ανακάμψει η ομάδα είναι απαραίτητη η θετική τους ενέργεια. Ο κόσμος και εντυπωσιακή παρουσία είχε και δίπλα μας ήταν, τους καλούμε να έρθουν και αύριο στο «Τάσος Μάρκου» και να γεμίσει την κερκίδα για να βγει η ομάδα από αυτό το πρόβλημα».
Για τα αγωνιστικά: «Εκτός είναι οι Ουάρντα Αμπαρτζουμιάν και Εμπραλίτζε. Το πρόβλημα του Αμπαρτζουμιάν είναι πιο σοβαρό από αυτό του Εμπραλίτζε και δεν νομίζω να προλάβουν ούτε το επόμενο ματς. Έχει προκύψει και ένα θέμα με τον Δημήτρη Χριστοφή, έχει στομαχικές διαταραχές και θα μείνει και αυτός εκτός».
Για τον Χρυσοστόμου και γιατί δεν αγωνίζεται: «Ο Χρυσοστόμου συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις. Δεν έχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού».
Για το αν προβληματίζονται στην Ανόρθωση: «Αυτό που γίνεται δεν προβληματίζει μόνο τον κόσμο αλλά και τη διοίκηση και όλους στην Ανόρθωση. Γι’ αυτό το λόγο πάρθηκε η απόφαση να στηριχθεί ο κόουτς και να δείξει στο γήπεδο την ποιότητα του ρόστερ που χτίσαμε το καλοκαίρι».