Η Ομόνοια δίνει ένα πολύ σημαντικό και ιδιαίτερο ματς στο «Στέλιος Κυριακίδης», ενάντια στην Πάφος FC (22/10-18:00), που θα παίξει μεγάλο ρόλο στην προ οικονομία του πρωταθλήματος όσον αφορά τους βαθμούς. Οι πράσινοι θα βρουν ενάντια τους τον Χένινγκ Μπεργκ που έγραψε ιστορία με το τριφύλλι, όμως τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Στην κερκίδα του σταδίου θα είναι ο Γιανίκ Φερέρα νέος κόουτς της Ομόνοιας και θέλει να δει την ομάδα του να φεύγει με τους τρεις βαθμούς. Σε ενδεχόμενο νίκης, θα μειώσει στο -5 από τη σημερινή αντίπαλο της και θα ανέβει στους 12 βαθμούς. Σε αντίθετη περίπτωση, δηλαδή σε ήττα, η διαφορά πάει στο +11, σε μια απόσταση που αν και νωρίς, δεν αφήνει πολλά περιθώρια και θα κάνει κάθε ματς τελικό. Αν έρθουν ισοπαλία η διαφορά θα μείνει ως έχει, δηλαδή στους 8 βαθμούς.
Υπενθυμίζεται πως χρέη υπηρεσιακού προπονητή εκτελεί ο Μάριος Νικολάου που θα είναι στην άκρη του πάγκου κόντρα στην Πάφος FC.
Μια πιθανή 11άδα του Κύπριου κόουτς αποτελείται από τους: Ουζόχο, Μάθιους, Λανγκ, Μίλετιτς, Λέζιακς,, Χάμπο, Kασάμα, Παπουλής, Λοΐζου, Μπρούνο, Ανσαριφάρντ.

Θράσος Δημητρίου