Σούπερ διπλό για τη Μίλαν, που πέρασε με 2-1 από την έδρα της Ελάς Βερόνα και παρέμεινε στο -3 από τη Νάπολι.
Στο 7ο λεπτό ο Ταταρουσάνου είπε όχι σε σουτ του Φαραόνι ενώ στο 9’ ο Λεάο έκανε όμορφη ενέργεια και γύρισα από αριστερά και ο Βελόσο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0. Στο 11ο λεπτό ο Ζιρού αστόχησε σε μοναδικό τετ α τετ με τον Μοντιπό και στο 19’ ο Γκίντερ πλάσαρε από αριστερά με τον Γκάμπια να βρίσκει την μπάλα και να της αλλάζει πορεία για το 1-1.
Στο 47ο λεπτό η Βερόνα έφυγε στην κόντρα αλλά ο Χρούστιτς αστόχησε από κοντά και στο 49’ ο Μοντιπό είπε όχι σε σουτ του Ρέμπιτς. Στο 56’ η Βερόνα είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Πίκολι και στο 76’ ο Μοντιπό έβγαλε το σουτ του Ερναντές. Στο 76’ ο Μοντιπό σταμάτησε και την κεφαλιά του Ρέμπιτς και στο 81’ ο Ρέμπιτς από δεξιά γύρισε στον Τονάλι που από κοντά πλάσαρε για το 1-2.
Στο 87’ ο Τομόρι έσωσε μετά από σουτ του Ντεπάολι ενώ στο 90’ τα διαδοχικά πλασέ του Ντζούριτς σταμάτησαν στα σώματα και στο 90_5΄ο Μοντιπό είπε όχι σε σουτ του Τονάλι από δεξιά.
ΒΕΡΟΝΑ: Μοντιπό, Φαραόνι, Ντεπάολι, Μανιάν (70’ Καμπάλ)ι, Γκίντερ, Βελόσο, Χίεν, Ταμέζ (65’ Χόνγκλα), Χρούστιτς (54’ Πίκολι), Βέρντι (71’ Καλόν), Ανρί (65’ Ντζούριτς)
ΜΙΛΑΝ: Ταταρουσάνου Τομόρι, Καλουλού, Γκάμπια, Ερναντές, Κρούνιτς (61’ Πομπέγκα), Μπραΐμ Ντίαθ (46’ Ρέμπιτς), Τονάλι, Αντλί, Λεάο (83’ Τιό), Ζιρού (46’ Οριγκί)
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ