Το ήθελε πολύ και το πανηγύρισε ο πρόεδρος της ΑΕΛ. Στη γνωστή του θέση στην Ανατολική, έζησε με υπέρμετρη αγωνία την προσπάθεια της ομάδας και είχε ιδιαίτερους λόγους να ξεσπάσει στο φινάλε και να πάει στα αποδυτήρια για τα καθιερωμένα συγχαρητήρια.
Ο Ανδρέας έβλεπε την ομάδα να μην μπορεί καν να τρέξει με την προηγούμενη τεχνική ηγεσία καθώς επίσης, την έβλεπε να μην έχει πλάνο στο παιχνίδι της.
Έκανε την αλλαγή προπονητή και είδε την ομάδα με το Γιανέφσκι να δείχνει βελτίωση με το ΑΠΟΕΛ και να γίνεται ακόμα καλύτερη με την Ομόνοια, πανηγυρίζοντας την πρώτη της νίκη.
Ταυτόχρονα με την ανάγκη για βαθμούς, ο πρόεδρος ένιωθε την πίεση και την κριτική που του ασκούσαν διάφοροι εντός της ΑΕΛ, με αφορμή το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και ήτα επιπλέον λόγος για να χαρεί το αποτέλεσμα τη Δευτέρα το βράδυ.
Ο Σοφοκλέους, έχει κάνει οικονομική υπέρβαση ( έστω αν κάποιοι δεν το αναγνωρίζουν) στην τρέχουσα σεζόν υλοποιώντας κάθε επιθυμία του Σίλας και έδωσε συμβόλαια τα οποία δεν έδωσε εδώ και μία σχεδόν 5ετία.
Για τούτο και ήθελε πολύ να δει την ομάδα του να ανακάμπτει, ειδικά μάλιστα σε ένα τόσο δύσκολο ματς με αντίπαλο την Ομόνοια.