Χωρίς Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό κάνει τζάμπολ η 3η αγωνιστική της Euroleague, με την αναμέτρηση της Μακάμπι Τελ Αβίβ με την Μονακό και της Μπάγερν Μονάχου με την Μπαρτσελόνα να δεσπόζουν στο πρόγραμμα.
H πρώτη «διαβολοβδομάδα» της σεζόν είναι γεγονός και η πρεμιέρα της 3ης αγωνιστικής περιλαμβάνει μερικά πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια.
Η Φενέρμπαχτσε έχει ξεκινήσει χωρίς απώλειες την φετινή regular season και υποδέχεται την Βιλερμπάν, με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη να έχει σαν στόχο το 3Χ3 στο ξεκίνημα. Την ίδια στιγμή η κάτοχος του τίτλου, Αναντολού Εφές, αντιμετωπίζει την Βαλένθια, με στόχο την επιστροφή στις νίκες.
Η Μπαρτσελόνα ταξιδεύει στο Μόναχο, για να αντιμετωπίσει την Μπάγερν, θέλοντας να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, την ώρα που Μακάμπι Τελ Αβίβ και Μονακό κοντράρονται στο Ισραήλ.
Η Παρτιζάν θέλει την πρώτη νίκη της στη φετινή σεζόν και αντιμετωπίζει την Αρμάνι Μιλάνο, σε μια ακόμα «μάχη» μεταξύ Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Έτορε Μεσίνα, ενώ η Ζαλγκίρις φιλοξενεί την Βίρτους Μπολόνια, σε ένα παιχνίδι με ιδιαίτεορ χαρακτήρα, καθώς η φανέλα με τον αριθμό 13, προς τιμήν του Παούλιους Γιανκούνας, θα αποσυρθεί στην οροφή της Zalgirio Arena.
Το πρόγραμμα της ημέρας
Ζαλγκίρις – Βίρτους Μπολόνια 20:00
Αναντολού Εφές – Βαλένθια 20:00
Φενέρμπαχτσε – Βιλερμπάν 20:45
Μακάμπι Τελ Αβίβ – Μονακό 21:05
Μπάγερν Μονάχου – Μπαρτσελόνα 21:30
Παρτιζάν – Αρμάνι Μιλάνο 21:45