Ο Ντένις Χότσκο μετά το τέλος της αναμέτρησης της Πάφος FC κόντρα στην ΕΝΠ που βρήκε την ομάδα του να ανεβαίνει ξανά στην κορυφή, μίλησε στην ιστοσελίδα μας.
Όλα όσα είπε μας είπε:
Για τον αγώνα: «Κάθε ματς είναι διαφορετική ιστορία, αλλά συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε καλά όπως κάθε αγώνα. Αυτό που μετράει είναι οι τρεις βαθμοί. Ήταν μια σημαντική νίκη για εμάς, είμαστε σε εξαιρετική φόρμα και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι».
Για το γκολ του στο ματς κυπέλλου και για την παρουσία του στην ομάδα
: «Ήταν πολύ σημαντικό που βρισκόμουν στην αρχική 11άδα και σκόραρα. Χρειάζομαι λεπτά, χρειάζομαι χρόνο για να παίζω. Θα ήθελα να αγωνίζομαι περισσότερο φυσικά, αλλά ελπίζω να έρθουν περισσότερα γκολ, περισσότερες ασιστ και περισσότερα λεπτά. Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και πρέπει να δίνεις το 100% σε κάθε προπόνηση. Έχουμε ένα δυνατό ρόστερ με ποιότητα σε κάθε θέση».
Για το ότι οι οπαδοί ζητάνε το πρωτάθλημα και αν η ομάδα είναι έτοιμη για τον τίτλο: «Οι οπαδοί μας είναι εξαιρετικοί και ελπίζω να συνεχίσουν έτσι. Ελπίζω να έρθουν ακόμη περισσότεροι στο γήπεδο. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι, αλλά είμαστε δυνατοί σωματικά, σε φυσική κατάσταση και ψυχολογία. Προτιμώ να μιλάω παιχνίδι με παιχνίδι. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ στους οπαδούς μας είναι ότι θα δίνουμε το 100% μας σε κάθε αγώνα και θα δούμε που θα βγει. Θέλω να τους ευχαριστήσω για την παρουσία τους απόψε. Ήταν εκπληκτικοί».
Το μήνυμα του στον κόσμο της Πάφος FC ενόψει Δόξας: «Ελάτε στο γήπεδο να μας υποστηρίξετε και ελπίζω πως θα σας κάνουμε περήφανους όπως πάντα!».