Ο τρίτος και φορμαρισμένος Βόλος ψάχνει μια ακόμα μεγάλη νίκη, κόντρα στον πρωτοπόρο κι αήττητο Παναθηναϊκό, ο οποίος με τη συμπαράσταση χιλιάδων οπαδών του θέλει να κάνει το 10Χ10… γράφοντας ιστορία.
Σπουδαίο παιχνίδι αναμένεται να γίνει απόψε (29/10, 19:30) στο Πανθεσσαλικό στάδιο, με τον Βολο να φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της φετινής Super League 1.
Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την εκτός έδρας νίκη επί του Ατρόμητου με 2-0, πραγματοποιώντας μάλιστα μια ακόμα καλή εμφάνιση μακριά από το γήπεδό τους.
Πλην αυτού, «τρέχουν» ένα εντυπωσιακό σερί πέντε διαδοχικών «τριπόντων» στο φετινό πρωτάθλημα και φιγουράρουν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας μόλις το -1 από την δεύτερη ΑΕΚ!
Το μομέντουμ είναι στα συν λοιπόν για τον Βόλο, ο οποίος θα ψάξει απέναντι στο σημερινό του αντίπαλο μια ακόμα «μεγάλη» νίκη, έχοντας παράλληλα και ανεβασμένη ψυχολογία.
Ενώ ο Κώστας Μπράτσος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα με τραυματισμούς ή κάποια τιμωρία, καταστρώνοντας τα πλάνα του απερίσπαστος…
Στην αποστολή της ομάδας της Μαγνησίας είναι οι Κλέιμαν, Κότνικ, Τάχατος, Αλχο, Ουές, Σιέλης, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Λούνα, Τσοκάνης, Ματίγια, Μπαριέντος, Μεταξάς, Μεσκίδα, Μπατόκιο, Ντέλετιτς, Φερνάντες Πάολο, Νοκέρ, Οζέγκοβιτς και Κούτσιας.
Σε ό,τι αφορά στους «πράσινους», τώρα, προέρχονται από την… επεισοδιακή επικράτηση απέναντι στον Άρη με 1-0, στο «Απόστολος Νικολαΐδης», που σήμανε το 9Χ9.
Αποτέλεσμα το οποίο τους διατήρησε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League, με διαφορά έξι βαθμών από την δεύτερη ΑΕΚ και τους δίνει την δυνατότητα, με κατάκτηση του «διπλού» να ξεπεράσουν την επίδοση της σεζόν 1994-95, γράφοντας ιστορία!
Η χαρά τους μετριάστηκε από τον νέο σοβαρό τραυματισμό του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα κι ενώ είχε προηγηθεί εκείνος του Αλέξις Τρουιγιέ. Ωστόσο το γεγονός αυτό δεν πρόκειται να τους αποπροσανατολίσει από τον στόχο τους…
Με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς άλλωστε στον πάγκο, ο Παναθηναϊκός έχει αποδείξει ότι κοιτάζει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, με τη δέουσα προσοχή, ανεξαρτήτως παρόντων ή απόντων και με το ίδιο πάντοτε νικηφόρο αποτέλεσμα έως τώρα!
Επιπλέον «όπλο» αναμένεται να αποτελέσει και η παρουσία χιλιάδων, χωρίς ίχνος υπερβολής, οπαδών του στις κερκίδες του γηπέδου, οι οποίοι θα φροντίσουν να το κάνουν… Λεωφόρο και να δώσουν την απαραίτητη ώθηση στην ομάδα.
Σε επίπεδο απουσιών, πλην των Αϊτόρ, Τρουιγιέ και Φρόκου, εκτός μάχης έμεινε και ο ανέτοιμος Πούγγουρας.
Στην αποστολή των «πράσινων» είναι οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάκαρ, Σένκεφελντ, Γκανέα, Σάντσες, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Ρούμπεν, Μπερνάρ, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Παλάσιος, Χαβιέρ, Βέρμπιτς, Ιωαννίδης, Σπόραρ και Καμπετσής.
Πιθανές ενδεκάδες:
Βόλος (Κώστας Μπράτσος, 4-2-3-1): Κλέιμαν, Άλχο, Σιέλης, Εσκοβάλ, Λούνα, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Πάολο Φερνάντες, Μεσκίδα, Ντέλετιτς, Οζέγκοβιτς.
Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς, 4-3-3): Μπρινιόλι, Σάντσες, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Τσέριν, Μπερνάρ, Παλάσιος, Σπόραρ, Βέρμπιτς.
Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου).