Από κακώσεις σώματος προήλθε ο θάνατος του 41χρονου Τουρκοκύπριου κατάδικου Tansu Cidan, η σορός του οποίου εντοπίστηκε το βράδυ της Πέμπτης στις Κεντρικές Φυλακές, σύμφωνα με τα ευρήματα της νενομισμένης νεκροτομής που διενήργησαν οι Ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου.
Σε σχέση με την υπόθεση η Αστυνομία διερευνά φόνο εκ προ μελέτης, ενώ οι Αρχές έχουν ήδη προχωρήσει στη σύλληψη βάση δικαστικών ενταλμάτων, οκτώ προσώπων, όλοι κατάδικοι στις Κεντρικές Φυλακές, στη βάση αξιολόγησης στοιχείων
Υπενθυμίζουμε ότι γύρω στις 9:55 το βράδυ της Πέμπτης η Αστυνομία ενημερώθηκε από τις Κεντρικές Φυλακές για το θάνατο του 41χρονου Tansu Cidan, ο οποίος βρισκόταν ως κατάδικος στις Κεντρικές Φυλακές.
Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αγίου Δομετίου και του ΤΑΕ Λευκωσίας μετέβησαν άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου είχε μεταφερθεί η σορός του 41χρονου. Κατά την επιθεώρηση της σορού διαπιστώθηκε ότι έφερε πολλαπλά τραύματα και κακώσεις, ενώ ταυτόχρονα ειδοποιήθηκαν οι Ιατροδικαστές Α. Παπέττα και Ο. Ορθοδόξου οι οποίοι διενήργησαν αυτοψία στη σορό.
Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λευκωσίας.