Πρώτη και καλύτερη στον 5ο όμιλο του Champions League είναι ο Τσέλσι! Η «μπλε» έκαναν σπουδαία και συγκεκριμένα… επαγγελματική εμφάνιση στην έδρα της Ζάλτσμπουργκ, πήραν το σημαντικό «διπλό» με 2-1 στην Αυστρία και πανηγυρίζουν την πρόκριση στους «16» του θεσμού!
Οι Λονδρέζοι έφτασαν έτσι τους 10 βαθμούς μετά από πέντε παιχνίδια, ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν στους έξι. Αυτό μπορεί να τους κρατά προσωρινά στη δεύτερη θέση, όμως υπάρχει η πιθανότητα στο φινάλε να μείνουν ακόμα και εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων!
Το σκορ άνοιξε στο 23‘ με μια άπιαστη σουτάρα ο Κόβασιτς, ενώ λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 49‘, οι Αυστριακοί ισοφάρισαν με πλασέ του Ανταμού. Τη λύση για την Τσέλσι έδωσε στο 64′ ο Χάβερτς με τρομερό σουτ!

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Σεβίλλη 3-0 Κοπεγχάγη
Στην άλλη ματσάρα που έγινε την ίδια ώρα, η Σεβίλλη έκανε μια επίδειξη δύναμης μέσα στην έδρα της και πανηγύρισε μαγική νίκη (3-0) απέναντι στην αξιόμαχη Κοπεγχάγη, παίρνοντας σίγουρα την 3η θέση και ίσως… περισσότερα στον 7ο όμιλο!
Οι Ισπανοί είναι αυτοί που έφτασαν τους πέντε βαθμούς και άφησαν τους Δανούς στους δύο. Αυτό σημαίνει ότι οι Ανδαλουσιανοί έχουν την πρόκριση στη συνέχεια των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, ενώ οι Σκανδιναβοί, αποχαιρετούν και επιστρέφουν στα εγχώρια.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ