Παρελθόν από τον πάγκο της Άστον Βίλα αποτελεί και επίσημα ο Στίβεν Τζέραρντ, με τους «χωριάτες» να λύνουν την συνεργασία τους με τον Άγγλο προπονητή, μετά από το κακό ξεκίνημα που έχουν πραγματοποιήσει στην φετινή Premier League. Πρώτο όνομα για να τον αντικαταστήσει ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο!
Τα 40 ματς συμπλήρωσε απέναντι στη Φούλαμ ο Στίβεν Τζέραρντ, στην πρώτη του δουλειά ως προπονητής στην Premier League, αλλά… δεν τα ξεπέρασε. Η ήττα από τη Φούλαμ με 3-0 και η κακή εμφάνιση, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, με τον Άγγλο να αποτελεί παρελθόν από τους «χωριάτες», μετρώντας μόλις 2 νίκες στα 11 πρώτα παιχνίδια της φετινής χρονιάς.
Μένει να δούμε αν μετά το «διαζύγιο» με τις δύο πλευρές, η Βίλα θα πάει σε αντικατάσταση του Στίβεν Τζέραρντ ή σε μία πρόωρη λύση, με το πρώτο όνομα που ακούγεται πάντως να είναι αυτό του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.
Όσον αφορά πάντως τον απολογισμό του Τζέραρντ στο «Βίλα Παρκ», μέτρησε 13 νίκες, 8 ισοπαλίες και 19 ήττες, έχοντας σκοράρει 49 φορές, με τρία περισσότερα γκολ να έχουν καταλήξει στην εστία της ομάδας του.