Ο Ολυμπιακός τη Δευτέρα (17/10, 20:00) αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ για την 8η αγωνιστική της Super League. Οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με προπόνηση την Κυριακή (16/10) στον Ρέντη και ανακοίνωσαν αποστολή.
Ο Μαρσέλο είναι εκτός, καθώς έχει σύσπαση στον δεξιό τετρακέφαλο και αποφασίστηκε να προφυλαχθεί. Ο Άβιλα, επίσης προφυλάσσεται, αν και έκανε προπόνηση την Κυριακή, καθώς κρίθηκε πως δεν είναι 100% έτοιμος. Εκτός έμειναν επίσης οι Σισέ, Βρσάλικο, Φορτούνης, Κούντε, Μπόουλερ, Ντε Λα Φουέντε και Λάιντνερ.
Αντίθετα στην αποστολή πρόλαβε να μπει ο Αραμπί, ο οποίος επέστρεψε νωρίτερα απ’ ό,τι αναμενόταν. Στη διάθεση του Μίτσελ είναι ο Ρέτσος, όπως και ο Εμβιλά, ο οποίος αναμένεται να πάρει και φανέλα βασικού. Ο Ισπανός τεχνικός πήρε μαζί του και τον Σαμασέκου.
Αναλυτικά η αποστολή: Αγκιμπού Καμαρά, Ουσεϊνού Μπα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Ελ Αραμπί, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ, Βαλμπουενά, Βρουσάι.