Σύμφωνοι, στο ποδόσφαιρο μετράνε πάνω απ’ όλα τα αποτελέσματα. Ουδείς θα θυμάται το ότι η Ανόρθωση ήταν όντως βελτιωμένη στο Παραλίμνι σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, αν κατέγραψε 14 τελικές ή αν κέρδισε 14 κόρνερ. Πήρε ένα βαθμό κι όχι τρεις, έμεινε για τέταρτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη κι έχασε κι άλλο έδαφος στη βαθμολογία. Αυτή είναι η μία όψη του νομίσματος.
Η άλλη όψη που αφορά το καθαρά αγωνιστικό: η «κυρία» ήταν όντως καλύτερη σε σύγκριση με τα προηγούμενα ματς κι αυτό αφορά περισσότερο στο β’ ημίχρονο, διάστημα κατά το οποίο κυριάρχησε, έφτιαξε κλασσικές ευκαιρίες αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκε.
Δεν είχε τον ποδοσφαιριστή που θα της δώσει το εύκολο γκολ ή μάλλον δεν τον έχει. Αυτό τον πληγώνει σε τέτοιου είδους παιχνίδια όπως στο «Τάσος Μάρκου». Ο Ράντονιτς που αποκτήθηκε, θεωρητικά, γι’ αυτόν τον ρόλο, δεν έχει παίξει καν βασικός σε κανένα ματς στο πρωτάθλημα…
Ο Τσίσκο Μουνιόθ έχει αρκετά να διορθώσει, αλλά είναι γεγονός ότι αυτή τη φορά έχει και θετικά να κρατήσει, περισσότερα σε σχέση με άλλους αγώνες. Παρά την απογοήτευση και τη στεναχώρια από το νέο αποτυχημένο αποτέλεσμα.

Ανδρέας Βεντούρης