Σε… must win παιχνίδι έχει μετατραπεί για τον Ολυμπιακό η αποψινή αναμέτρηση με την Καραμπάγκ στο Καραϊσκάκη, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League (22:00).
Οι Πειραιώτες προέρχονται από τις ήττες με την Ναντ στη Γαλλία και Φράιμπουργκ στο φαληρικό γήπεδο, κάτι που σημαίνει πως για να έχουν ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης πρέπει να κερδίσουν οπωσδήποτε τους Αζέρους.
Ο Μίτσελ έκανε πολύ καλό ντεμπούτο στην επιστροφή του στον «ερυθρόλευκο» πάγκο, με τη νίκη επί του Ατρόμητου για το πρωτάθλημα, και θέλει ανάλογη συνέχεια σε ευρωπαϊκό επίπεδο.
Το έργο για τους πρωταθλητές Ελλάδας, όμως, δεν είναι εύκολο, αφού η Καραμπάγκ δυσκόλεψε και τους Γερμανούς και κέρδισε στο Μπακού τη Ναντ την προηγούμενη αγωνιστική.
Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος υποστήριξε πως η αποψινή αναμέτρηση δεν έχει γυρισμό και έχει αποκτήσει χαρακτήρα «τελικού».

Οι πιθανές ενδεκάδες
Ολυμπιακός (Μίτσελ): Τζολάκης, Σισέ, Παπασταθόπουλος, Βρσάλικο, Άβιλα, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Ιν-Μπομ, Αμπουμπακάρ Καμαρά και Μασούρας.
Καραμπάγκ (Γκουρμπάνοφ): Μαχαμανταλίγεφ, Βέσοβιτς, Μουσταφάντζα, Μπ. Χουσεΐνοφ, Καφαρκουλίγεφ, Γιάνκοβιτς, Καράγεφ, Καντί, Όζομπιτς, Ζουμπίρ, Οβούσου.

Οι διαιτητές
Ο Ιρφάν Πελίτο από τη Βοσνία θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 3η αγωνιστική του Europa League.
Ο Βόσνιος ρέφερι δεν έχει βρεθεί στο «δρόμο» κάποιας ελληνικής ομάδας στην Ευρώπη, όμως, δεν είναι άγνωστος.
Ο 38χρονος διαιτητής έχει βρεθεί τέσσερις φορές στην Ελλάδα, για ματς της Super League. Ήταν στη νίκη 2-1 του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ, στο «διπλό» του «Δικέφαλου του Βορρά», με το ίδιο αποτέλεσμα κόντρα στην ΑΕΚ, στην ισοπαλία της Ένωσης 2-2 με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά και την εκτός έδρας νίκη 2-1 του «τριφυλλιού» επί των «κιτρινόμαυρων» στο αθηναϊκό ντέρμπι.
Βοηθοί του στο Ολυμπιακός-Καραμπάχ ορίστηκαν οι Νταβόρ Μπελίγιο και Νταμίρ Λάζιτς, ενώ τέταρτος θα είναι ο Άντονι Μπάντιτς, άπαντες από την Βοσνία. Στο VAR θα βρίσκεται ο Γερούν Μάνσχοτ από την Ολλανδία, ο οποίος θα έχει για βοηθό του τον συμπατριώτη του Έρβιν Μπλανκ.