Μετά από εξίμισι χρόνια επιστρέφει στην Κύπρο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του «αιώνιου» αντίπαλου της Ομόνοιας την οποία προπόνησε για ένα 6μηνο.
Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς  τον οποίο το Κυπριακό φίλαθλο κοινό γνώρισε από την θητεία του στην Ομόνοια την σεζόν 2015-2016 (μέρος της σεζόν) έρχεται την Πέμπτη στο νησί μας για να αναλάβει το ΑΠΟΕΛ με στόχο να το οδηγήσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.
ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ
Ο 52χρονος προπονητής (9 Μαρτίου 1970) δεν πήρε τίτλο με την Ομόνοια αλλά με το που έφυγε… εκτοξεύθηκε.
Κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο Σερβίας με τον Ερυθρό Αστέρα, ενώ έχει επιλέγει ως ο καλύτερος Σέρβος προπονητής για δύο συνεχόμενες χρονιές (2017, 2018).
Στη θητεία του στον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα Βελιγραδίου, οδήγησε την ομάδα για δύο συναπτές χρονιές, στους ομίλους του UEFA Champions League.
Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΑΣΤΕΡΑ
Άφησε την πατρίδα του για τα… πετροδόλλαρα της Σαουδικής Αραβίας αναλαμβάνοντας την Αλ Άχλι αλλά τον επανέφερε στην Ευρώπη η ΑΕΚ Αθηνών η οποία τον γνώριζε από την εξαιρετική δουλειά στον Πανιώνιο (πριν αναλάβει τον Ερυθρό Αστέρα).
Πλήρωσε τον αποκλεισμό από την Βελέθ και έφυγε ξανά για τα Εμιράτα και την Αλ Ετιφάκ στην οποία έμεινε μέχρι και την 1η του περασμένου Μαρτίου.
Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑ
Κατά την θητεία του στην Ομόνοια από τις 11 Νοεμβρίου 2015 μέχρι και την 31η Μαίου 2016, πρόλαβε και έπαιξε τρεις φορές με αντίπαλο τη νέα του ομάδα ΑΠΟΕΛ… τρία ντέρμπι «αιωνίων».
Έχασε και τα τρία ντέρμπι τότε. Στις 13 Φεβρουαριου 2016 έχασε 2-0, στις 12 Μαρτίου 2016 ηττήθηκε 2-1, ενώ στις 23 Απριλίου 2016 το ΑΠΟΕΛ νίκησε τον Ομόνοια του Μιλόγεβιτς με 2-0.
ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΕΜΠΤΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ
Η συμφωνία ΑΠΟΕΛ-Μιλόγεβιτς είναι μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, με τον Σέρβο να αναμένεται στην Κύπρο την Πέμπτη. Δεν θα είναι μόνος καθώς θα έχουν μαζί του και οι τρεις συνεργάτες του Νεμπόισα Μιλόσεβιτς, Μπόγια Οφενμπέχερ και Ιβάν Βούκετιτς.