Για τις καταγγελίες του στην εφημερίδα Αλήθεια περί πλαστών καρτών φιλάθλου, μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 ο γενικός διευθυντής του ΓΣΠ, Φοίβος Κωνσταντινίδης, ο οποίος ανέφερε πως στο στάδιο της Λευκωσίας θα αρχίσει να εφαρμόζεται ο έλεγχος της κάρτας φιλάθλου μαζί με την ταυτότητα του κάθε ατόμου.
«Έχουμε δει από την αρχή του 2022, με την επιστροφή των οργανωμένων, περιπτώσεις καρτών που ήταν λανθασμένες, αριθμοί λανθασμένοι, που σημαίνει ότι βρέθηκαν τρόποι να πηγαίνουν στο γήπεδο. Αυτό έγινε αντιληπτό στις εισόδους. Αν δεν προσέξει κάποιος τη φωτογραφία, ο καθένας μπορεί να περάσει στο γήπεδο. Προσωπικά περίμενα ότι θα δημιουργείτο πρόβλημα. Δεν συμβαίνει συχνά, δεν είναι πολλές οι περιπτώσεις. Ο ΚΟΑ προχώρησε στο να εκδίδει τις κάρτες σε ένα σημείο κι έγινε πιο… κλειστό πλέον, τα σωματεία πρέπει να προσέχουν επίσης όταν πωλούν τα εισιτήρια να τους δίνεται η σωστή κάρτα, ενώ πρέπει να γίνεται πιο προσεκτικός έλεγχος στις εισόδους, τόσο της κάρτας φιλάθλου όσο και της ταυτότητας. Είναι πιο χρονοβόρα διαδικασία. Έρχονται όλοι μαζί στο τέλος για να δημιουργηθεί χάος και εκμεταλλευόμενοι αυτό, μπαίνουν μέσα χωρίς να γίνονται έλεγχοι. Θα ζητήσουμε τη βοήθεια της αστυνομίας. Η ταλαιπωρία οφείλεται σε αυτούς που θέλουν να τη δημιουργήσουν για να μπουν στο γήπεδο με λανθασμένα στοιχεία. Στο ΓΣΠ θα αρχίσουμε να εφαρμόζουμε τον έλεγχο με την κάρτα και την ταυτότητα».
Πρόσθεσε δε για τα όσα έγιναν έξω από το ΓΣΠ και στην «Αρένα»: «Τα όσα έγιναν έξω από το ΓΣΠ είναι διαφορετικό σε σχέση με τα όσα έγιναν στην «Αρένα». Η ταυτοποίηση αυτών των ανθρώπων θα γίνει. Έσπαζαν τις καρέκλες ενός ξένου γηπέδου, ενώ έχουν και οι ίδιοι το δικό τους γήπεδο. Γαϊδουριά πρώτου μεγέθους!».
Για τον αγώνα της Ομόνοιας με τη Μάντσεστερ, τόνισε ότι την ευθύνη των οπαδών της αγγλικής ομάδας θα έχουν οι δικοί της επιτηρητές κι όχι των πρασίνων…
Για το κόστος του ενοικίου του ΓΣΠ και του νέου γηπέδου της Λεμεσού: «Κυμαίνεται γύρω στις 20.000-25000 ευρώ, το οποίο περιλαμβάνει όλα τα έξοδα. Του αγώνα, ασφαλείας κλπ. Το ενοίκιο του σταδίου είναι περίπου στις 8.000 ευρώ. Θεωρώ υπερβολικό το ποσό του ενοικίου στη Λεμεσό. Εδώ, τα καθημερινά έξοδα του γηπέδου τα αναλαμβάνουμε εμείς, κοντά στις 800.000 με ένα εκατομμύριο, ενώ στη Λεμεσό οι ίδιες οι ομάδες. Στο σύνολο, ανεβάζει σε πιο ψηλά επίπεδα το ποσό του γηπέδου στη Λεμεσό. Αν αναλογιστεί κανείς τον αριθμό των αγώνων και τη χωρητικότητά του, είναι ψηλό».